Dark Souls 3 oynanır mı?

Zmemet23

Decapat
Yer
Izmir
Daha fazla  
Merhabalar, daha önce hiçbir FromSoftware oyunu oynamamış birine Dark Souls 3 önerir misiniz? Biraz araştırdım, sanırım serinin diğer oyunlarına göre daha kolaymış. Oyunun fiyatı hiç önemli değil, sadece sinir hastası olur muyum veya siz oldunuz mu, onu merak ediyorum.

Serinin 2 ve 3'ü şuan indirimde olduğu için ben de almak istedim, fakat insanların dediklerini ve Dark Souls 2'nin Steam sayfasında yazanları görünce soğudum. Bir oyun neden PC'ye portlanmış versiyonuna ''şiddetle gamepad önerilir'' yazar yahu? Tamamen konsol odaklı yapıp sunmuşlar gibi geldi bana. 3 belki farklıdır bilemiyorum. Fakat bildiğim kadarıyla hikayeler arası direkt bir bağlantı yok. Eğer kontrolleri iyiyse alınabilir.

Oyunların ufak tefek göndermeler dışında neredeyse bağlantısı yok 🙃
Ben sadece hikaye açısından değil, 1-2-3 olarak gitmek bana kalırsa daha iyi. Oyunun yıl geçtikçe üzerine eklediği özellikleri falan deneyim etmek, örn: hmm bu 1. oyunda yoktu 2. oyunda bu bu gibi değişiklikler yapmışlar vs. demek yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı