Dark Souls 3 oynanır mı?

Serinin 2 ve 3'ü şuan indirimde olduğu için ben de almak istedim, fakat insanların dediklerini ve Dark Souls 2'nin Steam sayfasında yazanları görünce soğudum. Bir oyun neden PC'ye portlanmış versiyonuna ''şiddetle gamepad önerilir'' yazar yahu? Tamamen konsol odaklı yapıp sunmuşlar gibi geldi bana. 3 belki farklıdır bilemiyorum. Fakat bildiğim kadarıyla hikayeler arası direkt bir bağlantı yok. Eğer kontrolleri iyiyse alınabilir.

3'te falan hep tutorial kısmında kontrolleri kumanda kontrolü olarak veriyor. Kurcalaya kurcalaya öğreniyorsunuz başlarda :D
Ben sadece hikaye açısından değil, 1-2-3 olarak gitmek bana kalırsa daha iyi. Oyunun yıl geçtikçe üzerine eklediği özellikleri falan deneyim etmek, örn: hmm bu 1. oyunda yoktu 2. oyunda bu bu gibi değişiklikler yapmışlar vs.

Oyunlar mekanik açısından aynıydı neredeyse. Sadece bosslar falan eklendi. 2'den 3'e geçince şok olacaksınız zaten. 2 yıl arasında o kadar büyük bir grafik farkı vardı ki. Anlatamam.

Birinciden başla bence. Sonuçta insanlar ilk çıktığı zamanlar direkt olarak DS 1 ile karşı karşıya kalmışlardı ve bir şekilde yapılıyorsa sen de yaparsın.

3'te falan hep tutorial kısmında kontrolleri kumanda kontrolü olarak veriyor. Kurcalaya kurcalaya öğreniyorsunuz başlarda :D
Hocam bence bu PC oyuncularına yapılmış büyük bir saygısızlık ya. Kontrolleri çözebiliyor olsam dahi sırf bunu protesto için almayacağım. Oyunu PC'ye sunduysan gamepad kontrolü gösterme, insan gibi kontrol sun değil mi yani? XBOX'a çıkan oyun için klavye öneririz demek kadar absürd bir şey bu.

Hocam bence bu PC oyuncularına yapılmış büyük bir saygısızlık ya. Kontrolleri çözebiliyor olsam dahi sırf bunu protesto için almayacağım. Oyunu PC'ye sunduysan gamepad kontrolü gösterme, insan gibi kontrol sun değil mi yani? XBOX'a çıkan oyun için klavye öneririz demek kadar absürd bir şey bu.

Haklısınız ancak Souls oyunları yapısı gereği kumandada çok daha rahat oynanıyor. Zaten merak etmeyin. Sekiro'da her şey normal.

Oyunlar konsola çıktı. Doğal olarak oyunun mekanikleri dahil her şeyi gamepad'ler için tasarlanmış. PC'ye portlanınca oyun tabii ki en iyi deneyim için controller isteyecektir.

El alışanlığınız yüksek ise bence oyunu silip gitmezsiniz.
Ben kendim Bloodborne bitirmeyi denedim manyak güçlensem bile 1 boss kesemedim. Oyundaki bosslar çok hızlı davrandı ve açık vermediler bana resmen.
Ama gene de şu an indirimde alın 2 saat bitmeden oynayıp ona göre karar verin, iade edip etmeyeceğinizi.

Oyunlar konsola çıktı. Doğal olarak oyunun mekanikleri dahil her şeyi gamepad'ler için tasarlanmış. PC'ye portlanınca oyun tabii ki en iyi deneyim için controller isteyecektir.
Oyunu PC’ye portluyorsa, gamepad kontrolleri göstermeyecek. En iyi deneyim olayı da değil bu. Nice oyun var konsoldan PC’ye portlanan, ama insan gibi kontrol getirebilen, ve oyuncuya “değersiz PC oyuncusu” hissi yaratmayan.

Çok konuşmaya gerek yok aslında, yapımcılar pek takmamış. Dediğim gibi, ben hiçbir zaman, PC’ye çıkıp da sonrasında konsola çıktığında, kullanıcılarına “klavye ve fare öneririz” diyen, W-A-S-D ile kontrol gösteren bir yapımcı ile karşılaşmadım. Çünkü portluyorsan, kontrolleri düzgün ayarlamakla mükellefsin. 2+2=4 gibi bir şey bu.

Çoğu oyuncunun da oyunla ilgili neredeyse tek sıkıntısının bu olmasına rağmen, hala aynı tas aynı hamam devam edilmesi, zaten dediğimi doğrular nitelikte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00