Dark Souls III level nasıl atlanır?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Önceden Bloodborne oynayıp bitirdim sadece başka bir souls deneyiyim yok, orada bonfire'a gidip merkeze dönüp kadından basabiliyordun ama burada öyle merkez tarzı bir yer yok. Oyunun başlarında demirciden basmıştım ama onun dışında level arttırabileceğim, soullarımı harcayabileceğim yer yok mu? Sadece NPC'lerden mi oluyor?

Merkez var. Oyunun başında ilk bosstan aldığın kılıcı yerine koyduğun bonfire. Yerin adı Firelink Shrine. Oradaki kadın fire keeper'dan level atlayabilirsin.
Şövalye gibi bir karakteri seçtim, standart olan. Onun için hangi yetenekleri yükseltsem daha çok işime yarar?
DARK SOULS III 21.06.2022 13_57_24.png

Şövalye gibi bir karakteri seçtim, standart olan. Onun için hangi yetenekleri yükseltsem daha çok işime yarar?Eki Görüntüle 1426654
En başta seçtiğin karakter önemli değil. Karakteri başka yönlerde de geliştirebilirsin. Karar vermen gereken şey, hangi stat ile karakter build etmek istediğin ve silahların. Mesela DEX karakter yapmak istiyor isen DEX ile güçlenen silahlar kullanmalısın ve DEX statına harcama yapmalısın.

@Emin Çıtak 'ın yaptığı tam çözümü izlersen karakter geliştirme mantığını anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En başta seçtiğin karakter önemli değil. Karakteri başka yönlerde de geliştirebilirsin. Karar vermen gereken şey, hangi stat ile karakter build etmek istediğin ve silahların. Mesela DEX karakter yapmak istiyor isen DEX ile güçlenen silahlar kullanmalısın ve DEX statına harcama yapmalısın.

@Emin Çıtak 'ın yaptığı tam çözümü izlersen karakter geliştirme mantığını anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izledim, tekrardan başladım oyuna o sınıfla ama şöyle bir şey var. Videoda o merkezden bonfire oturup gittikten sonra estus sayısı 3'den 5'e çıktı. Nasıl yaptı anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı