Dark Souls oynamadan Elden Ring oynanır mı?

Deveci Armudu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet bildiğiniz gibi Steam kış indirimleri başladı ve bayağıdır beklediğim Elden Ring indirime girdi. Tabii ben hayatımda hiç souls oyunu oynamadım ve merakım şu. Bildiğim kadarıyla Elden Ring'e başlamadan sanırım Dark Souls serisinin oynanması lazımmış. Ama benim param Elden Ring'e anca yetiyor ve Torrent indirmek istemiyorum. Ben bu Dark Souls serisini oynamadan izlesem ve Elden Ring'e öyle başlasam olur mu? Herhangi bir şey kaçırır mıyım? Ve gerçekten Elden Ring bahsedildiği kadar güzel bir oyun mu? Ben bu oyunu ne kadar süre oynarım yani beni ne kadar götürür? 24 dolara değer mi?

Evet bildiğiniz gibi Steam kış indirimleri başladı ve bayağıdır beklediğim Elden Ring indirime girdi. Tabii ben hayatımda hiç souls oyunu oynamadım ve merakım şu. Bildiğim kadarıyla Elden Ring'e başlamadan sanırım Dark Souls serisinin oynanması lazımmış. Ama benim param Elden Ring'e anca yetiyor ve Torrent indirmek istemiyorum. Ben bu Dark Souls serisini oynamadan izlesem ve Elden Ring'e öyle başlasam olur mu? Herhangi bir şey kaçırır mıyım? Ve gerçekten Elden Ring bahsedildiği kadar güzel bir oyun mu? Ben bu oyunu ne kadar süre oynarım yani beni ne kadar götürür? 24 dolara değer mi?
Hikaye devamlılığı yok, bağımsız bir oyun. Direkt elden ring oynayabilirsiniz, daha kolay Dark soulslara göre zaten. Alışmış olursunuz bir sonraki indirimde DS oynarsınız.

Elden Ring Dark Souls serisinin devamı değil sadece aynı türde bir oyun hiç souls like tarzı oyun oynamayanlar için alışılması açısından oynanması gerektiği söyleniyor bir şey kaçırmış olmazsın sadece biraz zor alışabilirsin. Elden Ring oyun türünü seviyorsan seni 500 saat bile oynatır ama sevmiyorsan 30 dk da bile sıkılabilirsin bana kalırsa bahsedildiği kadar güzel bir oyun. Oyunda 150 saatim var ve hepsini hiç sıkılmadan oynadım.

Evrenler bağlantılı değil alakası bile yok, sadece hikayeyi anlatış biçimi vs benziyor. Elden Ring Dark Soulslara göre daha hızlı dinamik bir oyun, Dark Soulslar ise daha ağır ona göre yani Elden Ringi önce oynarsanız Dark soulslar ağır hissettirir tek olay bu onun dışında tabi ki oynayabilirsiniz Elden Ring'i öğretici açısından Emin Çıtağın rehberlerini tavsiye ederim. Oyunu başta anlaması ve kavraması zor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı