Elden Ring vs Dark Souls

Elden Ring mi alayım sizce yoksa Dark Souls Remastered oyununun Nintendo Switch portunu mu? Aynı fiyatlar fakat uyumadan önce gözlerimi yorayım bahanesiyle aileden izin alıp boss kesme fikri falan aşırı hoş geldi bana. Switch portu için bir tarafta da Elden Ring var devasa bir oyun bitirebileceğimi bile düşünmüyorum sizin düşünceleriniz neler hangisini almalıyım?

DS al Elden Ring boş ben DS 1'i 5 kere bitirdim DS 2 de aynı o yüzden bence DS

DS al Elden Ring boş ben DS 1'i 5 kere bitirdim DS 2 de aynı o yüzden bence DS
Ve evet elden ring de oynadim

Son düzenleme:
DS al Elden Ring boş ben DS 1'i 5 kere bitirdim DS 2 de aynı o yüzden bence DS.
Ve evet Elden Ring de oynadım.

Hoşuna gitmemiş olabilir de, "Elden Ring boş" ne demek. İlk Dark Souls'dan 2 kat daha fazla içeriğe sahip Elden Ring :D Elden Ring'in yanında Dark Souls boş kalır asıl.

Hoşuna gitmemiş olabilir de, "Elden Ring boş" ne demek. İlk Dark Souls'dan 2 kat daha fazla içeriğe sahip Elden Ring :D Elden Ring'in yanında Dark Souls boş kalır asıl.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla istediğin dalgayı geç, sadece Ash of War sistemi bile Dark Souls'tan daha üstün yapmaya yeter Elden Ring'i.

Kaldı ki silah çeşitliliği açısından da Elden Ring 3 oyundan daha fazla çeşitlilik sunuyor, Dark Souls 1'de 120, Dark Souls 2'de 220, Dark Souls 3'de 190 silah çeşidi varken Elden Ring'de bu sayı 308. Elden Ring her şekilde Souls'lardan daha dolu bir yapım. Senin açık dünya yerine daha ufak oyun seviyor olman ve açık dünyasına adapte olamamış olman Elden Ring'in kalitesini bir gram etkilemiyor maalesef.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı