Redemptionn Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #61 Lime_a dedi: bi kontrol edin bende bu var. - Doğru mu bilmiyorum zamanında kaydetmiştim. Dark Souls Remastered Türkçe Yama (1).rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı elinde olan varsa atabilir mi
Lime_a dedi: bi kontrol edin bende bu var. - Doğru mu bilmiyorum zamanında kaydetmiştim. Dark Souls Remastered Türkçe Yama (1).rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı elinde olan varsa atabilir mi
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 8 26 Şubat 2025 #62 Redemptionn dedi: yaptım olmadı elinde olan varsa atabilir mi Genişletmek için tıkla... Neyi olmadı ? yönergeleri doğru yaptınız mı?
Redemptionn dedi: yaptım olmadı elinde olan varsa atabilir mi Genişletmek için tıkla... Neyi olmadı ? yönergeleri doğru yaptınız mı?
Redemptionn Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #63 Lime_a dedi: Neyi olmadı? Yönergeleri doğru yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yama oldu fakat Xbox kolu kullanıyorum PS kolu tuşları gözüküyor
Lime_a dedi: Neyi olmadı? Yönergeleri doğru yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yama oldu fakat Xbox kolu kullanıyorum PS kolu tuşları gözüküyor
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 8 4 Mart 2025 #64 Redemptionn dedi: Yama oldu fakat Xbox kolu kullanıyorum PS kolu tuşları gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Onun yama ile alakası yok.
Redemptionn dedi: Yama oldu fakat Xbox kolu kullanıyorum PS kolu tuşları gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Onun yama ile alakası yok.
Redemptionn Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #65 Lime_a dedi: Onun yama ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... yamada link vermişler fakat link çökmüş
Lime_a dedi: Onun yama ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... yamada link vermişler fakat link çökmüş