Dark Souls Remastered izalit kapısı açılmıyor

tariqsio

Decapat
Daha fazla  
Covenanta katilamadan ateş bekcisini oldurdugum için kapıyı açamıyorum ve izalitin ruhu olmadığı için oyun bitmiyor. Ne yapmam gerek acil?

Şu anda neredesin kapı açılıyor normalde oyunun fire keeper öldürmek ile alakası yok.

Kapı orada değil, aslında bir çok oyuncu orayı karıştırıyor. Gerçek kapı Demon's Ruin'de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anda neredesin kapı açılıyor normalde oyunun fire keeper öldürmek ile alakası yok.
Ya daughter of chaos covenantina girip 30 ruh vermen gerekiyor galiba ben onu yapamadan öldürdüm işte yanluslikla şuanda kapı kapalı acilmiyor

S Eyvallah birde bunu deneyeyim

Ilizyon olan bir duvar var oralarda oradan geçerek yer altına gidiyorsun. Lavların soğuması için oradaki bossu kesmen gerekiyor.

Hocam zaten bahsettiğim şey buydu. Ben bunu yapamıyorum şuan cunku bu covenanta giremeden ordakini öldürdüm yanlışlıkla o yüzden kapı açılmıyor

Ilizyon olan bir duvar var oralarda oradan geçerek yer altına gidiyorsun. Lavların soğuması için oradaki bossu kesmen gerekiyor.
Hocam tam olarak nerde o duvar

Hocam zaten bahsettiğim şey buydu. Ben bunu yapamıyorum şuan cunku bu covenanta giremeden ordakini öldürdüm yanlışlıkla o yüzden kapı açılmıyor

Daughter of Chaos’u mu öldürdün? Geri canlandırmanın bir yolu yok maalesef.

Hocam bir anlik oldu yanlışlıkla tek yedi maalesef şuan napicagim bilmiyorum
Hocam tek atmamanız gerekiyordu, yapacak bir şey yok.

Ama hatırladığım kadarıyla orası sadece bir shortcut değil miydi, oyunu kilitleyen bir şey değil ki?

Yorumda da şöyle gördüm: "killing the chaos girl closes a shortcut you can take. You have to kill the fire sage demon and centipede demon to get to lost izalith. You don’t restart just can’t use the shortcut."

Zaten orada duran daughter of chaos un yolundan çıkınca sağda kalıyor orada ilizyon yok sen etrafına dikkatli bak yukarı gitmeyeceksin aşağı gideceksin

Zaten orada duran daughter of chaos un yolundan çıkınca sağda kalıyor orada ilizyon yok sen etrafına dikkatli bak yukarı gitmeyeceksin aşağı gideceksin
Ben senin kullandığın yolu hiç kullanmadim hep diğer taraftan gittim orası açılıyor ama açılmasını tetikleyen olay ne tam olarak bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…