Ya daughter of chaos covenantina girip 30 ruh vermen gerekiyor galiba ben onu yapamadan öldürdüm işte yanluslikla şuanda kapı kapalı acilmiyorŞu anda neredesin kapı açılıyor normalde oyunun fire keeper öldürmek ile alakası yok.
Kapı orada değil, aslında bir çok oyuncu orayı karıştırıyor. Gerçek kapı Demon's Ruin'de.
Kapı orada değil, aslında bir çok oyuncu orayı karıştırıyor. Gerçek kapı Demon's Ruin'de.
Hocam tam olarak nerde o duvarIlizyon olan bir duvar var oralarda oradan geçerek yer altına gidiyorsun. Lavların soğuması için oradaki bossu kesmen gerekiyor.
Daughter of Chaos’u mu öldürdün? Geri canlandırmanın bir yolu yok maalesef.Hocam zaten bahsettiğim şey buydu. Ben bunu yapamıyorum şuan cunku bu covenanta giremeden ordakini öldürdüm yanlışlıkla o yüzden kapı açılmıyor
Hocam tam olarak nerde o duvar
Hocam bir anlik oldu yanlışlıkla tek yedi maalesef şuan napicagim bilmiyorumDaughter of Chaos’u mu öldürdün? Geri canlandırmanın bir yolu yok maalesef.
Hocam tek atmamanız gerekiyordu, yapacak bir şey yok.Hocam bir anlik oldu yanlışlıkla tek yedi maalesef şuan napicagim bilmiyorum
Zaten orada duran daughter of chaos un yolundan çıkınca sağda kalıyor orada ilizyon yok sen etrafına dikkatli bak yukarı gitmeyeceksin aşağı gideceksinHocam zaten bahsettiğim şey buydu. Ben bunu yapamıyorum şuan cunku bu covenanta giremeden ordakini öldürdüm yanlışlıkla o yüzden kapı açılmıyor
Hocam tam olarak nerde o duvar
Ben senin kullandığın yolu hiç kullanmadim hep diğer taraftan gittim orası açılıyor ama açılmasını tetikleyen olay ne tam olarak bilmiyorumZaten orada duran daughter of chaos un yolundan çıkınca sağda kalıyor orada ilizyon yok sen etrafına dikkatli bak yukarı gitmeyeceksin aşağı gideceksin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.