Steam Dark Souls serisi %50 indirimde

Yer
Mother Adana
Daha fazla  
Her zaman indirim almıyor. Siz Deluxe Edition ve DLC'lere de bakmayı unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer alacağınız başka oyunlar varsa onları Cadılar Bayramı'na saklayıp Dark Souls serisini şimdi aradan çıkarmanızı öneririm. Dark Souls öyle bir duruma geldi ki %75 indirim almaz oldu ve büyük indirimleri boş geçtiği bile oldu.
İndirim demişken ekleyeyim. Şuanda Epic'te indirimler var ve baya güzel oyunlar çok ucuz fiyatlara satılıyor. TWD serisini oynamayan kalmamıştır ama 4 oyunu 20 TL gibi komik bir fiyata satıyorlar ve bunun gibi çok oyun var. Şahsen PS Store indirimlerinde parayı yememiş olsam düşünürdüm.

Tek oynamadığım 2 kaldı. O cadılar bayramında daha çok düşer mi?

%50'den fazla olur mu yani sizce? Bu kadar eski oyuna 427 TL veresim gelmedi. (DLC'li hali)
Vallahi hocam o paraya bence değmez. Ama yalan olmasın daha indirime gireceğini de düşünmüyorum. FromSoftware çok inatçı o konuda Elden'i beleşe verir Souls serisini yüzde 75 indirime sokmaz. Bence tabii ama cadılar bayramını beklemek daha mantıklı gibi geldi bana. Cadılar bayramına da param çıkar derseniz Epic'teki indirimlere göz atın derim.

Uzun zamandır Dark Souls 3'ün %50'nin üstünde bir indirime girmesini bekliyorum. Benim gözümde ederi 10-13 dolar arası.

Elden Ring bile yakında %50 indirim görecek. Kaç yıllık oyun %50'nin üstüne çıkamıyor.

Herkesin tatmasi gereken bir tat 😃:
Screenshot 2024-09-27 153723.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı