Steam Dark Souls serisi %50 indirimde

İndirim demişken ekleyeyim. Şuanda Epic'te indirimler var ve baya güzel oyunlar çok ucuz fiyatlara satılıyor. TWD serisini oynamayan kalmamıştır ama 4 oyunu 20 TL gibi komik bir fiyata satıyorlar ve bunun gibi çok oyun var. Şahsen PS Store indirimlerinde parayı yememiş olsam düşünürdüm.
Ben Steam'den alışveriş yapıyorum yılda 2-3 oyun alıyorum. Bu yıl aldıklarım sadece Elden Ring DLC, Lies of P ve Blasphemous 2. O yüzden beni çok kasmıyor. Örneğin Lies of P Gamepass'de var ama o derece büyük bir kütüphaneye ihtiyacım yok. Steam aileden bir sürü oyuna erişebiliyorum ve diğer aile üyesi arkadaşımdan dolayı yarı fiyata ucuz alıyorum.

Herkesin bir senaryosu var biz paylaşalım geçelim...

Dark Souls 3 harici sizce hangi oyun alınır? Souls like oyunlara başlamak istiyorum ama indirim gelmişken DS3 ile başlamayayım dedim. Sizce DS1 mi daha iyi DS2 mi?

Dark Souls 3 harici sizce hangi oyun alınır? Souls like oyunlara başlamak istiyorum ama indirim gelmişken DS3 ile başlamayayım dedim. Sizce DS1 mi daha iyi DS2 mi?
DS1 çok daha iyi. Ben mesela DS2'yi oynamadım çünkü oyunu galiba farklı bir ekip yapmıştı. Ana ekip Bloodborne ile uğraşıyordu. Ve zorluk kavramını da yanlış anlamışlar. Zorluğu yaratıkların topluca saldırmasını sağlayarak yapmışlar. İzlediğim ve okuduğum kadarıyla her yerde üzerinize topluca saldırılıyorlar. Animasyonları da diğer souls oyunlarına göre bir tuhaf, tam oturmamış. Bossları da çoğunlukla benzerlik gösteriyor.

Bu yüzden bütün souls oyunlarını oynasam da bu oyunu erteledim.

Ben eski oyunlardan çok keyif alamıyorum o yüzden 3'ten başlaman daha doğru gibi geliyor. Sonra Sekiro sonra da Elden Ring akar gibi.

Ama illa eski oyunları da oynarım diyorsan eskilerden sırayla başlaman çok daha doğru. Yenileri oynadıktan sonra eskiler tat vermez.

Nays ile Elden Ring'i 280 TL'ye almıştım, o yüzden DS3'e 27 dolar vermeye elim gitmiyor. Yeni oyun olsa bu fiyatı anlarımda eski bir oyun için insan çekiniyor, Silent Hill 2 remake bile 30 dolar.

Aynı düşünüyorum vallahi. Beklemeye devam ya fiyatı düşecek ya da biz başka yol ile bakacağız.

Aynı düşünüyorum vallahi. Beklemeye devam ya fiyatı düşecek ya da biz başka yol ile bakacağız.
Fiyat bundan aşağı düşmez, ben hiç %50 üstügindirim görmedim DS serisinde.

Ben PC'de yüzlerce oyun satın aldım, emek hırsızlığı olmasın diye hep orijinal satın aldım fakat DS oyunlarını sanırım korsan indiricem. Hepsini daha önceden PS4'de satın alıp oynamıştım zaten, birde PC'de lsfg ile yüksek FPS ile oynamak istiyordum fakat adamlar mümkün kılmıyor :D.

DS1 çok daha iyi. Ben mesela DS2'yi oynamadım çünkü oyunu galiba farklı bir ekip yapmıştı. Ana ekip Bloodborne ile uğraşıyordu. Ve zorluk kavramını da yanlış anlamışlar. Zorluğu yaratıkların topluca saldırmasını sağlayarak yapmışlar. İzlediğim ve okuduğum kadarıyla her yerde üzerinize topluca saldırılıyorlar. Animasyonları da diğer souls oyunlarına göre bir tuhaf, tam oturmamış. Bossları da çoğunlukla benzerlik gösteriyor.

Bu yüzden bütün souls oyunlarını oynasam da bu oyunu erteledim.
Knk DS2'yi oyna kesin çok güzel oyun, piyasada ki bütün souls oyunlarını defalarca bitirmiş biri olarak söylüyorum. Evet DS1 çok daha iyi ama DS2'nin de oynanması gerek bence.

Animasyon yönünden herhangi bir sıkıntı yok oyunda bu arada, hatta dodge mekaniği DS1'den kat kat daha iyi bence. Boss konusu ise; öldürdüğün bazı bosslar ilerleyen bölümlerde karşına mob olarak çıkıyor hepsi bu. DS2 fakir adamın elden ring'idir.

Son düzenleme:
Ne olur ne olmaz, kütüphanede bulunmayan Dark Souls 2 ve 3'ü aldım. Belli mi olur, ya indirim olmaz ya da dolar uçar gider...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı