Dark Souls serisi klavyeden oynanır mı?

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Arkadaşlar ben ömrüm hayatım boyunca klavye ile oyunlar oynadım. Ve hatırı sayılır şekilde oyun bitirdim. Dark Souls'a dalmak istiyorum ama herkes oynama diyor. Sizin fikirleriniz nelerdir?

Tüm FromSoftware Souls ve Souls-like'larını (Bloodborne hariç) klavyeden oynayıp bitirdim, yıllarca herkesten gamepad'siz oynanmaz cümlelerini duydum. En sonunda gamepad aldım ve denedim, hala daha klavye ve fare daha kolay geliyor bana.

En başından gamepad'le kamera kontrol etmenin fare ile kontrol etmekten daha kolay olmasının imkanı yok, mümkün bile değil. Klavye ve fare ile çok daha rahat oynanıyor bana soracak olursanız.

Tüm FromSoftware souls ve souls-like'larını (Bloodborne hariç) klavyeden oynayıp bitirdim, yıllarca herkesten Gamepad'siz oynanmaz cümlelerini duydum. En sonunda gamepad aldım ve denedim, hala daha klavye ve fare daha kolay geliyor bana.

En başından Gamepad'le kamera kontrol etmenin fare ile kontrol etmekten daha kolay olmasının imkanı yok, mümkün bile değil. Klavye ve fare ile çok daha rahat oynanıyor bana soracak olursanız.

Bende öyle düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı