- Makaleler
- 2
Dark Souls indirime girene kadar ben onun indirimli fiyatini coktan toplarim be. Belli onun indirime girmesine daha zaman var. Tavsiyen sayesinde Elden Ring aliyorum.
Çok iyii.
Dark Souls indirime girene kadar ben onun indirimli fiyatini coktan toplarim be. Belli onun indirime girmesine daha zaman var. Tavsiyen sayesinde Elden Ring aliyorum.
Çok iyii.
Mimic kullanma zaten can yeniliyor sürekli.Bu malenia neymis ya. İnsanda azıcık onur olurda 2 dakika vurmam icin süre verir. Black knife tiche, mimic tearle bile bitiremiyorum. Büyücü buildine geciyorum 2 dakika sonra bana kilitlenip water dance yapiyor. Oyun güzeldi ama sanırım maleniasız bitireceğim.
Bu malenia neymis ya. İnsanda azıcık onur olurda 2 dakika vurmam icin süre verir. Black knife tiche, mimic tearle bile bitiremiyorum. Büyücü buildine geciyorum 2 dakika sonra bana kilitlenip water dance yapiyor. Oyun güzeldi ama sanırım maleniasız bitireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.