Oyun Dark Souls'ta kalkanla oynamak sorun yaratır mı?

jearz

Centipat
Katılım
3 Şubat 2023
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dark Souls Remastered'a başladım. Bazı tam çözümleri izliyorum ama adamlar hep Fast roll atıyor ve hiç kalkan kullanmayıp 2 elle savaşıyorlar hem bosslarda, hem normal düsmanlarda. Sizce ben 1 elimde silah, diğer elimde kalkan kullanarak oynasam bir sorun olur mu? Çünkü darbelerden kaçmayı değil de darbeleri bloklamak istiyorum ve mid roll yapacağım, Fast roll'a gerek duymuyorum.
 
Dark Souls Remastered'a başladım. Bazı tam çözümleri izliyorum ama adamlar hep Fast roll atıyor ve hiç kalkan kullanmayıp 2 elle savaşıyorlar hem bosslarda, hem normal düsmanlarda. Sizce ben 1 elimde silah, diğer elimde kalkan kullanarak oynasam bir sorun olur mu? Çünkü darbelerden kaçmayı değil de darbeleri bloklamak istiyorum ve mid roll yapacağım, Fast Roll'a gerek duymuyorum.

Kalkan kılıç ve iyi kasılmış bir builtle hack and slashlerden daha kolay bir oyun deneyimi yaşayabilirsin. Çok daha rahat olur Fast rolldan çift elli kılıçlardan. Ama eğer dersen ben Dark Souls oynayayım bossların saldırılarından kaçınarak kesiyim o zaman Fast roll daha iyi ama yeni bir oyuncu için kılıç kalkan en rahatı.
 
Souls'larda viable olmayan tek bir build bile yok, ne yaparsan yap oyunu bitirebilirsin. Özellikle ilk oyunda kalkan çok güçlüydü diye hatırlıyorum zaten oyununu rahatlatacaktır, staminana dikkat ettiğin sürece gayet rahat edersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı