Dark Souls'u sevmeyenler niçin sevmiyor?

529568

Hectopat
Merhaba, öncelikle Dark Souls sevmeyenlerin sevmeme sebeplerine bakıyorum, çok saçma yorumlarla karşılaşıyorum. Neymiş efendim "oyunda pause özelliği yok", "oyunun hikayesi yok" falan. Bence bu yüzden oyun zevkleri yok işte, sadece eleştirmek için eleştirmeleri ve bu yüzden de sığ bir oyun zevkine sahip olmaları. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dark Souls'u oynamayı birçok kez denedim fakat başaramadım. Oyunun zor olması sinir bozucu değil çünkü bunu bilerek oynuyoruz, sinir bozucu tarafları checkpointlerin çok uzakta olması ve oyun içinde bize nereye gitmemizi söyleyecek bir yardımın bulunmaması. Oyunun aksiyon kısmı beni kendine çok bağladı cidden zevk veriyordu fakat her boss'un kendine ayrı sinir bozucu öldürme tekniklerinin olması ve her boss'u öldürmek için teker teker internetten bakmak ve defalarca deneyip ölmek bana gram zevk vermiyordu. O yüzden Dark Souls'u sevmiyorum.

Bence herkesin sevdiği, beğendi şeyler farklıdır. Ben deli gibi Knight Online oynadığım yıllarda bir çok arkadaşım deli gibi Metin2 yada Silkroad oynarlardı. Benim kanımca USKO daha iyidi ama onlara görede kendi oynadıkları oyun. Ben bugün LoL oynarken bir çok arkadaşlarım ise CS-GO yada Valorant oynuyorlar. Bence gereksiz yere sitem ediyorsun. Pause özelliğini beğenmeyen birine vay efendim sen ne anlarsın oyundan diyemezsin çünkü bir şeyi beğenmek birazda beklentide saklıdır. Beklentini karşılayan şeyleri beğenir karşılamayanları beğenmezsin. Beğendiğin oyunu oynarsın beğenmediğini oynamazsın. Beğendiğini över beğenmediğini eleştirirsin.

Hocam dark souls oyunlarını seviyorum ama *oyunun hikayesi yok* gayet mantıklı bir eleştiri. Bunu kabul edemiyorsanız kendinizde sırf savunmak için savunuyorsunuzdur

Hocam dark souls oyunlarını seviyorum ama *oyunun hikayesi yok* gayet mantıklı bir eleştiri. Bunu kabul edemiyorsanız kendinizde sırf savunmak için savunuyorsunuzdur
Ayrıca milletin zevkine laf atıcağınıza gidin oyununuzu oynayın.

Merhaba, öncelikle Dark Souls sevmeyenlerin sevmeme sebeplerine bakıyorum, çok saçma yorumlarla karşılaşıyorum. Neymiş efendim "oyunda pause özelliği yok", "oyunun hikayesi yok" falan. Bence bu yüzden oyun zevkleri yok işte, sadece eleştirmek için eleştirmeleri ve bu yüzden de sığ bir oyun zevkine sahip olmaları. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oyun isterse X2 zor olsun sıkıntı yok. Fakat checkpointler yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı