Dark SPIRIT Kasaya Güç Kaynağını Nasıl Takmalıyım?

KillVerine

Kilopat
369933
369935

Kasanın üstü soldaki gibi güç kaynağının fanını sağdaki resimdeki ok yönünde yapsam (yani fan yukarı bakacak şekilde) sıkıntı çıkar mı?
Link: Dark SPIRIT 4x12cm Kırmızı Led Fanlı, Full Temperli Cam Yan ve Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHSPTR)

Dosya Ekleri

• DKCHSPTR-icgorsel-10.jpg
    DKCHSPTR-icgorsel-10.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce Güç kaynağının aşağıda veya yukarıda olması hava akışını çok etkiler mi?
Son olarak önerdiğiniz 450 TL ve altı kasa var mı?

Sizce Güç kaynağının aşağıda veya yukarıda olması hava akışını çok etkiler mi?
Son olarak önerdiğiniz 450 TL ve altı kasa var mı?
Suan kullanmakta olduğum kasa. Bu kasayı yüksek performans istiyen bir sistemde kullanmayı tavsiye etmiyorum. Ön panelinde 3 adet 120mm fan olmasına rağmen, yeterli soğutma yapamıyor. Yaptığı tek şey, kasanın icerisinde olan mevcut sıcak havayı kasanın içine dağıtmak. Benim için görüntü pek önenli olmadığından, yaptığım ilk şey kasanın önünde bulunan cam kapağı sökmek oldu ve soğutma performansı ciddi oranda yükseldi.

Suan kullanmakta olduğum kasa. Bu kasayı yüksek performans istiyen bir sistemde kullanmayı tavsiye etmiyorum. Ön panelinde 3 adet 120mm fan olmasına rağmen, yeterli soğutma yapamıyor. Yaptığı tek şey, kasanın icerisinde olan mevcut sıcak havayı kasanın içine dağıtmak. Benim için görüntü pek önenli olmadığından, yaptığım ilk şey kasanın önünde bulunan cam kapağı sökmek oldu ve soğutma performansı ciddi oranda yükseldi.
Çok teşekkürler almayı düşünüyordum ama fikrim değiştirdim.Almak konusunda kararsızdım zaten. Cooler Master almayı düşünüyorum.Tekrardan bilgilendirme için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı