Dark Subzero ve MSI H110M Pro-VD uyumlu mu?

M3K0

Hectopat
Daha fazla  
SSD güncellemesi yapacağım fakat hiç yapmadım, bilgisayarımı da 6 ay kadar önce topladım anakartım ve kasam bu konuda bana ne gibi zorluklar veya kolaylıklar çıkartabilir/sunabilir ? Hangi kablolara ihtiyacım var? Anakartımda aşağıda belirtilenler dışında herhangi bir bağlantı yapılmadı giriş çıkışlarda yetersizlik var mıdır? Desteğinizi bekliyorum. Bileşenleri şöyle;
  • Anakart: MSI H110M Pro-VD
  • Ekran kartı: MSI Gaming X GTX 1050 Ti
  • RAM: Kingston masaüstü RAM 8 GB DDR4 2400 MHz ( kodunu tam bilmiyorum)
  • Işlemci: Intel i3 7100 3.9 GHz
  • Kasa: Dark Subzero 600W( kasanın içinde SSD yuvası var ve SSD ready özelliği yazıyor özelliklerinde)
Alacağım SSD 240 GB Sandisk, Toshiba veya Kingston olacak arkadaşlar. Bu konuda da önerilere açığım. Bütçem maksimum 350 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve anakart uyumlu. Kablolamada başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Herhangi bir görsel olmadığı için sizin kablolamanız veya toplamadaki kablolamayı göremem.
Kasanın kablolama performansından bahsediyorum.

Herhangi bir görsel olmadığı için sizin kablolamanız veya toplamadaki kablolamayı göremem.
Kasanın kablolama performansından bahsediyorum.
Bilgisayarım yanımda değil maalesef ondan bırakamadım buraya fotoğraflarını. Gemi de çalışıyorum. İndigim zaman bırakacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı