Diğer Dark VM201- VESA çift monitör standı 1399 TL!

Tasarım farklı biraz daha, hareket kabiliyeti bira daha iyi ve kablo toplama kısmı falan daha güzel. Malzeme kalitesini bilmiyorum ama aynı duruyor. Teknobiyotik'ten çok alışveriş yapan biri olarak bazı ürünleri acayip F/P olurken bazıları normal fiyat oluyor.
Hocam ürünü aldım taktım, her şey bağlı ama bu üst kısım aşağıya inmiyor ne de yukarıya çıkıyor, bir yerden gevşetmek falan mı gerekiyor?

Hocam ürünü aldım taktım, her şey bağlı ama bu üst kısım aşağıya inmiyor ne de yukarıya çıkıyor, bir yerden gevşetmek falan mı gerekiyor?
Monitörü taktıktan sonraymış Alyan ile çözdüm fakat 2 adet 27 olmadı haberiniz olsun.

Son düzenleme:

Monitörü taktıktan sonraymış Alyan ile çözdüm fakat 2 adet 27 olmadı haberiniz olsun.
Ağırlığı mı kaldırmadı yoksa boyutları mı büyük geldi?

Ağırlığı mı kaldırmadı yoksa boyutları mı büyük geldi?
Boyutları büyük geldi, "samsung chg70 27 ve "ViewSonic VX2780J-2K" birlikte yan yana koymak mümkün değil.

Momitörün ağırlığıyla iniyor ve o kısım ayarlı geliyor. Ne konuda olmadı kanka?
Evet monitörleri takmadan ayarlamak istemiştim, taktıktan sonra fark ettim. :)

Benim 24" ile 27"arasında 17 cm boşluk var yatay olarak sende nasıl sığmadı hiç anlamadım. Alt üst olarak koyuyorsan sığmıyor onu bir arkadaş sormuştu, 24-27 de de sığmıyor anca 24-24 olacak alt üst için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı