Dostum istediklerinin dışında ama, değişik bir önerim olacak;
Çok teşekkürler düşüneceğim.Dostum istediklerinin dışında ama, değişik bir önerim olacak;
Çin malı "PCCOOLER" markalı CPU soğutucu almıştım. 2 Fanlı ve sessiz çalışıyor, oldukça da iyi soğutuyor. Fiyatı da 50-60₺ civarıydı. Linkini bulursam bırakırım, ona bir bak derim. Sonuçta hava soğutma ile belirli bütçe için hep aynı performans alınıyor hemen hemen.
Linki buldum, ancak N11'de yoğunluk var (galiba), şu an siteye giremiyorum.
Fiyatı biraz artmış ama değer yine de bu fiyata. Aklını karıştırmak amaçlı bırakıyorum
i3 4170 işlemcide kullanıyordum, Ryzen 5 2600'e, herhangi bir kit gerekmeden taktım (Asus TUF B450M-Plus anakart).
Sıcaklık değerlerini de söyleyeyim biraz, internette zor bulursun testlerini diye düşünüyorum.
- Kasamın hava akışı kötü olduğundan dolayı kapağını açıp denedim, Forza Horizon 4 oyununda; neredeyse tamamen yükte (arkada discord, spotify, google, steam ve benzeri açık), sıcaklık ortalama 1 saat oynamanın sonucunda 65 derecelerdeydi. İşlemci stok Ryzen 5 2600, overclock yok.
(Not: çok render alan biri değilim. Tahminimce render'da 70 dereceyi geçmiyordur.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.