Dark Web Android telefona zarar verebilir mi?

Makaleler
2
Arkadaşlar hepiniz duymuştur bu Dark Web'i. Gece dedim bir karistiriyim nedir nasıl bir şey diye. Tabi telefondan karıştırıyorum. SuperVPN yüklüydü dedim onu calistiriyim, kimliğim gizli kalsın, bir de bu Dark Web uzantılı sayfalara erişmek için tarayıcıyı indirdim, bazi sitelerde paylaşılan Dark Web uzantılı sayfalara falan baktım, kiralık katil ilanları, madde satışı, sahte kimlik, teknoloji satan yerlere falan baktım. Dedim fazla bilgim yok daha karıştırmayayım. Sildim o tarayıcıyı. Telefonda Kaspersky antivirüs yüklü. Her şey buraya kadar normal. Bugün amcam aradı dedi beni aramissin geri döndüm. Dedim kimseyi aramadım, arama kayıtlarına baktım aramamisim. Acaba Dark Web ile bir alakası olabilir mi? Korkmuyorum, çünkü korkacak bir şey yapmadım, yalnız dosyalarıma kimsenin erişme şansı var mı?
Not:
Kaspersky Antivirüsü sildim ESET tam sürümü üyeliğim varmış, onu yükledim, tüm güncellemeler full.
@BERWAR

Son düzenleme:
Bilmedigin yerleri cok fazla kurcalamiyacaksin. Anonim kalabilmen icin dns ayarlarini, mac adresini, ip adresini felan degistirmen gerekiyor. Kesin bisey olur diyemem ama riskli. Ayrica herkesin ulasabilecegi böyle basit yerlerdede dedigin gibi maddde satisi kiralik katil vs. yok. Cogu fishing amacli. Eger dark web de böyle siteler varsada url adreslerini kimseyle paylasmazlar. Ha ben illada merak ettim androidden girip gezicem diyorsan tor browserda js i kapat. Bi tik güvende olursun

Siteler ne amacliydi bilemem ama internette yazdıkları gibi ilanlara resimlere denk geldim, sayfalar .orion uzantiliydi Chrome açmıyordu. İngilizcem pek iyi olmadığı icin yarım yamalak anladım. Benim anlamadığım Türk bir site bile buldum Bana pek inandırıcı gelmedi yazdıkları. Yok bilmem profesyonel kiralık katillermis ulan Türkiye'de kiralık katilin ne isi var Sayfanın adi azreal gibi bir şeydi. Yalniz yabacı sitelerdeki ilan görsellleri falan pek sahteye benzemiyordu. Zaten kimliğimi bulsalar ne işlerine yarayacak ki, bende normal bir vatandaşım, tek sorum telefonumun güvenliği.

Söyle düsün. Eger senin teli hacklerlerse senin telefonun üzerinden yasadisi bise yapabilirler. o yüzden uzak durmani tavsiye ederim. Cok merakli isen bu konulara kali linux kur bilgisayarina onla gir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…