- Makaleler
- 2
Arkadaşlar hepiniz duymuştur bu Dark Web'i. Gece dedim bir karistiriyim nedir nasıl bir şey diye. Tabi telefondan karıştırıyorum. SuperVPN yüklüydü dedim onu calistiriyim, kimliğim gizli kalsın, bir de bu Dark Web uzantılı sayfalara erişmek için tarayıcıyı indirdim, bazi sitelerde paylaşılan Dark Web uzantılı sayfalara falan baktım, kiralık katil ilanları, madde satışı, sahte kimlik, teknoloji satan yerlere falan baktım. Dedim fazla bilgim yok daha karıştırmayayım. Sildim o tarayıcıyı. Telefonda Kaspersky antivirüs yüklü. Her şey buraya kadar normal. Bugün amcam aradı dedi beni aramissin geri döndüm. Dedim kimseyi aramadım, arama kayıtlarına baktım aramamisim. Acaba Dark Web ile bir alakası olabilir mi? Korkmuyorum, çünkü korkacak bir şey yapmadım, yalnız dosyalarıma kimsenin erişme şansı var mı?
Not:
Kaspersky Antivirüsü sildim ESET tam sürümü üyeliğim varmış, onu yükledim, tüm güncellemeler full.
@BERWAR
Not:
Kaspersky Antivirüsü sildim ESET tam sürümü üyeliğim varmış, onu yükledim, tüm güncellemeler full.
@BERWAR
Son düzenleme: