Konuda herkes şehir efsanelerini konuşuyor galiba ironi yapıyorsunuz tam anlayamadım. Dark Web diye bir yer yoktur aslında sizin bahsettiğiniz Tor Browser kullanarak anonim olmak. Tor Browser sizi farklı serverlardan geçirerek ip adresinizin gizlenmesini ve .onion altyapısı ile daha gizli internet sağlamaya yarıyor. Yani öyle sandığınız gibi bir yer değil.
Konuda herkes şehir efsanelerini konuşuyor galiba ironi yapıyorsunuz tam anlayamadım. Dark web diye bir yer yoktur aslında sizin bahsettiğiniz Tor Browser kullanarak anonim olmak. Tor Browser sizi farklı serverlardan geçirerek IP adresinizin gizlenmesini ve. Onion altyapısı ile daha gizli internet sağlamaya yarıyor. Yani öyle sandığınız gibi bir yer değil.
Kullanım amacını veya yapacağın işi bilemediğimden dolayı bu imkansızın imkansızı hocam bu konudan ayrılıyorum cunku konu acıyorsunuz anlatıyoruz fakat nasıl girildiğini filen anlatamam sizi tanımıyorum.
Zaten girdiğinde boyle bir şey yok hocam normal bir şey sıradan yermiş gibi düşün fecebook filen girişleri var normal yer fakat gitgide kotuye gidiyor 2yıl önce girmiştim şu an illa zorlaşmıştır denemem bile iyice korkutucu bu tarz yerler.
Zaten girdiğinde boyle bir şey yok hocam normal bir şey sıradan yermiş gibi düşün fecebook filen girişleri var normal yer fakat gitgide kotuye gidiyor 2yıl önce girmiştim şu an illa zorlaşmıştır denemem bile iyice korkutucu bu tarz yerler.