Dark Web'e girmek neden zor?

Bu kadar kolay mı cidden o zaman ne gizliliği kaldiki bu kadar uyu*şturu falan satılması bir anlamı kalmazdi açıklayıcı bir belgesel var mı?
Evet. Gizlilik kısmı sadece senin arama yapabileceğin düzgün bir ortam olmamasından kaynaklı. Adresi, portu biliyorsan erişirsin bilmiyorsan erişemezsin. Bu gibi durumlar onun gizliliğini ortaya koyan şeyler. Dark Web dediğiniz şey normal arama motorlarıyla erişemediğiniz, herhangi bir linke tıklayarak gidemediğiniz yere denir.

En kolay Dark Web'e örnek içeriklerden birisi şudur: Bir firmanın kendi iç ağı.

Yani normal bir yer ama yasa dışı işlerin yurdugu kişiyi bulmak görmek zor gibi olaymi.

Vallahi pek hatırlamıyorum 2 yıl oldu değişmiştir bile fakat normal bir yer gordum fakat fake insanlar da vardı elbet fakat girdim cıktım pek bilgi sahibi değilim hocam bilen birine sorunuz.

Tor tarayıcından girdim ben şimdi burada konuşmak doğru olmaz ama sana bu kadarını deyim.
Tor Browser'den girilen, dark web dediğiniz yer gerçek dark web değil. Herkes bu kadar basit bir yöntemle girebilseydi dark web olmazdı. Tor Browser'den girdiğiniz yer phishing için vardır.

Aslında girmesi çok da zor değil içerde dolaşması tehlikeli. Zaten bu yüzden çoğu insan girmekten çekiniyor.

Konuya soğan adamı çağırıyorum. @429723
Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…