vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Merhaba dostlar, Dark X Forge kasaya sahibim bugün anakartı değiştirdim ve kasaya taktım her şey halloldu. Fakat LED tuşuna basınca ya BIOS'a atıyor ya da resetliyor kasayı yardımcı olabilir misiniz? Anakart: B550M-PRO-VDH-Wi-Fi Kasa: Dark X Forge. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
Merhaba dostlar, Dark X Forge kasaya sahibim bugün anakartı değiştirdim ve kasaya taktım her şey halloldu. Fakat LED tuşuna basınca ya BIOS'a atıyor ya da resetliyor kasayı yardımcı olabilir misiniz? Anakart: B550M-PRO-VDH-Wi-Fi Kasa: Dark X Forge.
Çözüm Bora Dere 5 Mart 2024 Tuşun bağlantısını anakart üzerindeki reset switch pinlerine bağladınız muhtemelen. O bağlantıyı söküp kontrolcüden gelen karşılığına bağlamalısınız.
Tuşun bağlantısını anakart üzerindeki reset switch pinlerine bağladınız muhtemelen. O bağlantıyı söküp kontrolcüden gelen karşılığına bağlamalısınız.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.815 Makaleler 35 Çözümler 1.144 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 5 Mart 2024 #2 Tuşun bağlantısını anakart üzerindeki reset switch pinlerine bağladınız muhtemelen. O bağlantıyı söküp kontrolcüden gelen karşılığına bağlamalısınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Tuşun bağlantısını anakart üzerindeki reset switch pinlerine bağladınız muhtemelen. O bağlantıyı söküp kontrolcüden gelen karşılığına bağlamalısınız.
KS KS vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 Bora Dere dedi: Tuşun bağlantısını anakart üzerindeki reset Switch pinlerine bağladınız muhtemelen. O bağlantıyı söküp kontrolcüden gelen karşılığına bağlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Sabah 1 gibi çözdüm zaten teşekkür ederim öneri için. Reset SW tuşunu kontrolcü SW'ye bağladım. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Tuşun bağlantısını anakart üzerindeki reset Switch pinlerine bağladınız muhtemelen. O bağlantıyı söküp kontrolcüden gelen karşılığına bağlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Sabah 1 gibi çözdüm zaten teşekkür ederim öneri için. Reset SW tuşunu kontrolcü SW'ye bağladım.