Dark X123 takılmıyor

Hocam tam konu açıyordum buradan cevaplarsanız sevinirim kafayı yiyeceğim resmen termal macun boşa gitti nasıl oturttunuz yerine?
Gerek kalmadı hocam sağ olun sinirden parçaladım soğutucuyu lanet olsun böyle soğutucuya bir daha hayatta bu tipte soğutucu almam bu kadar sinir bozucu zor takılan birşey olamaz.

Son düzenleme:
Hocam tam konu açıyordum buradan cevaplarsanız sevinirim kafayı yiyeceğim resmen termal macun boşa gitti nasıl oturttunuz yerine?
Gerek kalmadı hocam sağ olun sinirden parçaladım soğutucuyu lanet olsun böyle soğutucuya bir daha hayatta bu tipte soğutucu almam bu kadar sinir bozucu zor takılan birşey olamaz.
Hocam bende sinirden kıracaktım az kalsın böyle lanet ve saçma bir sabitleme olamaz koy işte 4 tane adam gibi vida yapalım.

Hocam herkes aynı şeyi söylüyor da görünürde imkansız. Uyumlu da görünüyor nede böyle bilmiyorum.
bende aynı sorunu yaşıyorum yapabildiniz mi?

Hocam herkes aynı şeyi söylüyor da görünürde imkansız. Uyumlu da görünüyor nede böyle bilmiyorum.
bende x125 ile aynı sorunu yaşıyorum yapabildiniz mi?

Az önce çözdüm, ilerde aynı sorunla karşılaşacak arkadaşlar için yazıyorum. soğutucunun hemen yanındaki o demirlere tabiri caizse abandığınızda demirin bağlı olduğu bölge esniyor ve takılıyor. Stok intel işlemci soğutucu kullanıyordum Cyberpunk 2077 yi açtığım anda sıcaklık 99-100 derece oluyordu. Neredeyse değil bildiğin 100 derece oluyordu. Soğutucu beni çok zorladığı için macun bir tık bana sorun çıkartır mı dedim ama yok Full ultra performans testinde bile max 63 fln gösterdi. Kesinlikle fark ediyor ama bir tık mental sıkıntı yaşatıyor takılırken

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı