- Anakart
- B560M-A
- İşlemci
- 11600
Anakartım Intel B560M-A. Sokete takmam gereken siyah iskeleti takıyorum fakat soğutucu oturtamıyorum, bir ucunu taktıktan sonra diğer uç çok havada kalıyor. Ne yapmam gerkiyor?
Hocam herkes aynı şeyi söylüyor da görünürde imkansız. Uyumlu da görünüyor nede böyle bilmiyorum.Korkma bastır bir şey olmaz. Yapamıyorsan anakartı sök dışarda yap alan çok darsa.
Ayağı sökün, fana takın sonra ayağı anakarta takın.Hocam herkes aynı şeyi söylüyor da görünürde imkansız. Uyumlu da görünüyor nede böyle bilmiyorum.
Hocam bende sinirden kıracaktım az kalsın böyle lanet ve saçma bir sabitleme olamaz koy işte 4 tane adam gibi vida yapalım.Hocam tam konu açıyordum buradan cevaplarsanız sevinirim kafayı yiyeceğim resmen termal macun boşa gitti nasıl oturttunuz yerine?
Gerek kalmadı hocam sağ olun sinirden parçaladım soğutucuyu lanet olsun böyle soğutucuya bir daha hayatta bu tipte soğutucu almam bu kadar sinir bozucu zor takılan birşey olamaz.
Hocam bende sinirden kıracaktım az kalsın böyle lanet ve saçma bir sabitleme olamaz koy işte 4 tane adam gibi vida yapalım.
Sağlık olsun hocam sıkmayın canınızı.Hocam vallahi ben kırdım attım çok moralim bozuldu.
Sağlık olsun hocam sıkmayın canınızı.
bende aynı sorunu yaşıyorum yapabildiniz mi?Hocam herkes aynı şeyi söylüyor da görünürde imkansız. Uyumlu da görünüyor nede böyle bilmiyorum.
bende x125 ile aynı sorunu yaşıyorum yapabildiniz mi?Hocam herkes aynı şeyi söylüyor da görünürde imkansız. Uyumlu da görünüyor nede böyle bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.