Dark X123 takılmıyor

bende aynı sorunu yaşıyorum yapabildiniz mi?

bende x125 ile aynı sorunu yaşıyorum yapabildiniz mi?

Az önce çözdüm, ilerde aynı sorunla karşılaşacak arkadaşlar için yazıyorum. soğutucunun hemen yanındaki o demirlere tabiri caizse abandığınızda demirin bağlı olduğu bölge esniyor ve takılıyor. Stok intel işlemci soğutucu kullanıyordum Cyberpunk 2077 yi açtığım anda sıcaklık 99-100 derece oluyordu. Neredeyse değil bildiğin 100 derece oluyordu. Soğutucu beni çok zorladığı için macun bir tık bana sorun çıkartır mı dedim ama yok Full ultra performans testinde bile max 63 fln gösterdi. Kesinlikle fark ediyor ama bir tık mental sıkıntı yaşatıyor takılırken
İşlemciniz nedir ?

Bende zorlarken çizdim biraz soğutucuyu çok lanet bir sistem. Bir de arkadaşlar benim fanın hızı 1600rpm'yi geçmiyor max 2000rpm değil mi ne yaptıysam yükseltemedim 1600rpm'den.
1678458942200.png

Aynı sorunu ben de yaşadım Dark Freezer X 123 modelinle AM4 soket uyumlu diyor ama değil Intel aparata göre AM4 ayakları 0.5 cm kadar kısa kalıyor, çözümü yarım santimlik vida ile yükselterek çözdüm çok rahat bir şekilde taktım bu sefer.

Aynı sorunu ben de yaşadım Dark Freezer X 123 modelinle AM4 soket uyumlu diyor ama değil Intel aparata göre AM4 ayakları 0.5 cm kadar kısa kalıyor, çözümü yarım santimlik vida ile yükselterek çözdüm çok rahat bir şekilde taktım bu sefer.
Ben sorunsuz bir şekilde taktım AM4 anakarta. Sizinki niye öyle oldu acaba?

Ben sorunsuz bir şekilde taktım AM4 anakarta. Sizinki niye öyle oldu acaba?
Bilmiyorum Üretim Hatasıda olabilir Baya Kısa geliyor çünkü O fark kastırarak felan mümkin deil kapanmaz aparatı farklı vida atarak yükselterek çok rahat bir şekilde taktım öyle kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı