Darkest Dungeon® II alınır mı?

Birinci oyuna göre çok gelişmiş bir oyun. Karakterlerin animasyonları, sesleri, grafikleri çok daha iyi. 2D yerine 3D sayılabilecek bir yapıda.

Yani kesinlikle alın, çok seversiniz.

Özellikle de haritada gezme olayı vesaire çok hoş olmuştu.

Düzgün bir takımınız olursa da zorlanmazsınız.
Ben birinci oyun için sormuştum :D İlk oyun alınır mı asıl?
 

Darkest Dungeon® II alınır mı?​


Başlık böyle diye ondan yazdım. Yanlış görmüş müyüm diye baktım ama gerçekten öyle başlık.

Ama eski bir konuymuş galiba, hortladığını fark etmedim konunun, gece olduğu için herhalde :D
Ben en son yazılan mesaja soru sormuştum da onu da siz sandım :D yanlış anlaşılma olmuş ama sizde cevap verebilirsiniz :) İlk oyunu sade mi almalıyım yoksa dlcli mi almalıyım ? Bu türe yeniyim.
 
Ben en son yazılan mesaja soru sormuştum da onu da siz sandım :D yanlış anlaşılma olmuş ama sizde cevap verebilirsiniz :) İlk oyunu sade mi almalıyım yoksa DLC'li mi almalıyım? Bu türe yeniyim.

Ben ilkini oynadım. DLC'li halinde 1-2 yeni karakter ekleniyor ve çok zor yeni bölgeler ekleniyor.

Eklenen bölgeler gerçekten oyuncuyu bunaltan yerler ama zorluk seviyorsanız DLC'li halini de alabilirsiniz.

Ben DLC'siz halini oynamıştım sadece ek karakterler açıktı, gayet yeterli bir içerik sunuyor. İkinci oyun tabii ki daha iyi ama seriyi tamamlama adına ilki de oynanabilir.
 
Hocam 1 dolarlık oyun diyorsun. 1 dolarlık oyun için neyini konuşacağız. 1,5 litre kola fiyatı. Bugün kola değil de oyunu al oyna :)
Hocam zaten ben 1 dolar olduğu için sormuyorum fark ederseniz :) Türü daha ilk deneyimlemem ve dlcli olarak alınıp alınmadığını sormak istemiştim. Zaten sırf denemek için bile 1 dolara alacağım oyunu.

@alasakarama teşekkürler cevabın için. Çok ekstrem zorluğu sevmem ama yine de dlclerini almayı düşünüyorum. En kötü dlcleri aktive etmem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı