R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mayıs 2020 #1 Çok havalı ve tatlı kasa. Alınır mı?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 4 Mayıs 2020 #2 Hava akışı güzel bir kasa, alınabilir ancak bütçe nedir?
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mayıs 2020 #3 enes.wtp dedi: Hava akışı güzel bir kasa, alınabilir ancak bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... İkinci el'de 300 ideal
enes.wtp dedi: Hava akışı güzel bir kasa, alınabilir ancak bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... İkinci el'de 300 ideal
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 5 Mayıs 2020 #4 Silinen üye dedi: İkinci el'de 300 ideal Genişletmek için tıkla... İyi bir fiyat, alabilirsiniz. İçerisinde olan fanların modları da güzel.
Silinen üye dedi: İkinci el'de 300 ideal Genişletmek için tıkla... İyi bir fiyat, alabilirsiniz. İçerisinde olan fanların modları da güzel.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Mayıs 2020 #5 enes.wtp dedi: İyi bir fiyat, alabilirsiniz. İçerisinde olan fanların modları da güzel. Genişletmek için tıkla... Ya bende sorun var galiba bulamıyorum bunları ikinci elde. Nasıl bulacağım?
enes.wtp dedi: İyi bir fiyat, alabilirsiniz. İçerisinde olan fanların modları da güzel. Genişletmek için tıkla... Ya bende sorun var galiba bulamıyorum bunları ikinci elde. Nasıl bulacağım?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 5 Mayıs 2020 #6 Silinen üye dedi: Ya bende sorun var galiba bulamıyorum bunları ikinci elde. Nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Ben de kasayı 300₺'ye alacağım dediniz sandım. Bu bütçe içerisinde DarkFlash Pollux alabilirsiniz, ikinci elde ise forumu takip ediniz.
Silinen üye dedi: Ya bende sorun var galiba bulamıyorum bunları ikinci elde. Nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Ben de kasayı 300₺'ye alacağım dediniz sandım. Bu bütçe içerisinde DarkFlash Pollux alabilirsiniz, ikinci elde ise forumu takip ediniz.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Mayıs 2020 #7 enes.wtp dedi: Ben de kasayı 300₺'ye alacağım dediniz sandım. Bu bütçe içerisinde DarkFlash Pollux alabilirsiniz, ikinci elde ise forumu takip ediniz. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle? Birbirimizi anlayamadık Eğer 300TL'ye bulursam alınır mı? Hava akımı bakımından Corsair Spec Delta RGB'den iyi mi?
enes.wtp dedi: Ben de kasayı 300₺'ye alacağım dediniz sandım. Bu bütçe içerisinde DarkFlash Pollux alabilirsiniz, ikinci elde ise forumu takip ediniz. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle? Birbirimizi anlayamadık Eğer 300TL'ye bulursam alınır mı? Hava akımı bakımından Corsair Spec Delta RGB'den iyi mi?