Benim fanlar yan odadan bile duyuluyor kasaya yaklaşınca duyulacak kadar az ses çıkarıyorsa o benim için gayet iyiModel: CF8 PRO
Boyutlar: 120x120x25mm (WxDxH)
Fan hızı: 1100 ± 10% RPM
Gürültü seviyesi: 22.5 dBA (Max)
Hava akımı: 30 CFM
Statik basınç: 0.62mm H²O
MTTF: 30,000 saat
Rulman tipi: tüfek yatağı
Bence alınabilir, fiyatına göre çokta kötü değil. Ses konusunda tahminen kasaya çok yaklaşmadığınız zaman yani normal bir şekilde duymanız zor olur. Hava akımı çok kötü değil, ancak RGB olmasından ötürü CFM değeri bi' hayli düşük.
Ana amacım sessizlik ama kasanın önü mesh olduğu için hazır almışken RGB alayım diyorum.CFM değeri fazla düşük. RGB istiyorsanız alınır ama. Bu bütçede RGB zor oluyor.
Sağolun. Daha iyi bir fan bulamazsam bunu tercih edeceğim.Ses değerlerini kontrol etmedim ama şuna bakabilirsiniz. Vatan'da Rampage'in 3'lü RGB setleri var. Onlara da bakabilirsiniz.
50CFM, soğutma anlamında sıkıntı çıkartmaz. RGB'si de güzel.
XIGMATEK CY120+CYB1 3 adet 120mm Adreslenebilir RGB LED Ãift Yüzlü 1200rpm Kumanda Kontrol Kasa İçi Fan Kasa fanı - inventus
XIGMATEK CY120+CYB1 3 adet 120mm Adreslenebilir RGB LED Ãift Yüzlü 1200rpm Kumanda Kontrol Kasa İçi Fan Kasa fanıinventus.com.tr
Eclipse model de 32 CFM görünüyor. Normalde 270TL bandına çıkmazdım ama o modeli orta bölümünde aydınlatma olduğu için beğenmiştim. O da 33 CFM ise büyük ihtimalle Xigmatek olan fanı tercih ederim.Hocam 270 TL verecek iseniz üzerine biraz daha koyup bunlara bakın.
Aerocool Rev RGB Pro 3x12cm RGB Led Fan + RGB Kontrolcü Fan Hub (AE-RVRGB-PRO) | Teknobiyotik
Aerocool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu ekipmanları gibi komponentler ile genişletilmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının...www.teknobiyotik.com Özellikle Eclipse 12 Pro dikkatimi çekti, hava basıncı bayağı iyi duruyor.Aerocool Eclipse12 Pro 3x12cm ARGB Led Fan + Hub + Uzaktan Kumanda (AE-ECLPS12-PRO) - RGB - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Aerocool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu ekipmanları gibi komponentler ile genişletilmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının...www.teknobiyotik.com
Bu arada o Rampage firmasının fanları da 33 CFM.