darkFlash DK431 alınır mı?

Buradan bir arkadaş almış bayağı da memnun kalmış bende yarın öğlen yerine gideceğim TR bilgisayardan alacağım bende merak ediyorum akvaryum tarzı kasa alacaktım görüntü için ama sonra düşündüm dedim sıcak çalışır sistem o nedenle bende bu kasada karar kıldım üste 360mm sıvı soğutmada sığıyor bakalım deneyelim dedim sonuçları kullanmaya başlayınca yazarım yine...

Buradan bir arkadaş almış bayağı da memnun kalmış bende yarın öğlen yerine gideceğim TR bilgisayardan alacağım bende merak ediyorum akvaryum tarzı kasa alacaktım görüntü için ama sonra düşündüm dedim sıcak çalışır sistem o nedenle bende bu kasada karar kıldım üste 360mm sıvı soğutmada sığıyor bakalım deneyelim dedim sonuçları kullanmaya başlayınca yazarım yine...

Kasayı aldıysanız nasıl memnun musunuz almayı düşünüyorum.

Kasa geldi ama içine henüz sistem kurmadık. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şu an. Malzeme kalitesi çok yüksek değil bilginiz olsun. Cüssesine göre bayağı hafif bir kasa. Fanları da çok kaliteli değil.

Ama büyük kasa arıyorsanız bu fiyatta daha iyi bir seçenek yok alınır.

Kusuruma bakmayın biraz geç döndüm işler yoğun kasa çok iyi havalandırma konusunda muazzam 6 tanede Razer kunai fan aldım sıfır ses kafam rahat artık sistem R5 5600 RX 6800XT boşta işlemci 35derece gibi ekran kartı 33 derecelerde takılıyorlar oyunlarda ise işlemci 55 60 derece ekran kartı 65 derece genelde cal of duty ghost 4K oynuyorum sıvı soğutma 240mm.

Bende yakın vakitte aldim, deneyimlerimi yazayım.

İlk önce xigmateg cockpit kasa kullanıyordum ama 360mm sıvı soğutma Desteği olmadığı için değiştim. Kasa malzeme olarak orta seviyede denebilir. Üzerinden düz zoko fanlar çıkıyor ki çok Bi şey beklememek lazım standart düz rgb fan.

Ben kendi fanlarimi ve kontrolcü mü bağladım. Arkada kablolama için yerleri var bu güzel Di. Kapağı menteşeli. Böylelikle Vidasız ön kapağı açabiliyor sunuz. Bide fiyatına göre yan tarafa fan yeri koymuşlar o güzeldi. Fiyatına göre iyi bir kasa. Ben 1500 e dışarıdan getiren biirinden aldım.

IMG_20231202_110255.jpg
IMG_20231202_110314.jpg
IMG_20231202_095110.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı