lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Haziran 2022 #1 Ekran kartı Inno3D RTX 3060 Twin 2x İşlemci Ryzen 5 5600 Arkadaşlar bir kasa aldım ama soğutmasi çok sesli. BIOS'tan ayarladım hâlâ çok sesli çalışıyor. İlk açılırken sıkıntı yok ama Windows'un açılış ekranına gelince Turbo açıyor mübarekler sanki. Soğutma: DarkFlash TWISTER ARGB 240mm DX-240 Sıvı Soğutma - Game Garaj Kasa (4 fanlı): DarkFlash 650 W Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2022
Arkadaşlar bir kasa aldım ama soğutmasi çok sesli. BIOS'tan ayarladım hâlâ çok sesli çalışıyor. İlk açılırken sıkıntı yok ama Windows'un açılış ekranına gelince Turbo açıyor mübarekler sanki. Soğutma: DarkFlash TWISTER ARGB 240mm DX-240 Sıvı Soğutma - Game Garaj Kasa (4 fanlı): DarkFlash 650 W Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Çözüm E E erme 3 Haziran 2022 lexerotk dedi: Hayır. Gördüm ama yapmadım. O zaman çok yavaş çalışmazmı fanlar? Genişletmek için tıkla... Evet ama ısındığında yine devir artırırlar.
lexerotk dedi: Hayır. Gördüm ama yapmadım. O zaman çok yavaş çalışmazmı fanlar? Genişletmek için tıkla... Evet ama ısındığında yine devir artırırlar.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Haziran 2022 #2 Ses pompadan mı geliyor fanlardan mı? Artı 0 Eksi
KS KS lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Haziran 2022 #3 erme dedi: Ses pompadan mı geliyor fanlardan mı? Genişletmek için tıkla... fanlar sesli çalışıyor, pompada sıkıntı yok Artı 0 Eksi
erme dedi: Ses pompadan mı geliyor fanlardan mı? Genişletmek için tıkla... fanlar sesli çalışıyor, pompada sıkıntı yok
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Haziran 2022 #4 lexerotk dedi: Fanlar sesli çalışıyor, pompada sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... BIOS'tan silent ayarına getirdiniz mi? Artı 0 Eksi
lexerotk dedi: Fanlar sesli çalışıyor, pompada sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... BIOS'tan silent ayarına getirdiniz mi?
KS KS lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Haziran 2022 #5 erme dedi: BIOS'tan silent ayarına getirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Gördüm ama yapmadım. O zaman çok yavaş çalışmazmı fanlar? Artı 0 Eksi
erme dedi: BIOS'tan silent ayarına getirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Gördüm ama yapmadım. O zaman çok yavaş çalışmazmı fanlar?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Haziran 2022 #6 lexerotk dedi: Hayır. Gördüm ama yapmadım. O zaman çok yavaş çalışmazmı fanlar? Genişletmek için tıkla... Evet ama ısındığında yine devir artırırlar. Artı 0 Eksi Çözüm
lexerotk dedi: Hayır. Gördüm ama yapmadım. O zaman çok yavaş çalışmazmı fanlar? Genişletmek için tıkla... Evet ama ısındığında yine devir artırırlar.
KS KS lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Haziran 2022 #7 erme dedi: Evet ama ısındığında yine devir artırırlar. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim ben bir o zaman olmazsa artık teknik servisi arayacağım. Artı 0 Eksi
erme dedi: Evet ama ısındığında yine devir artırırlar. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim ben bir o zaman olmazsa artık teknik servisi arayacağım.