K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 12 Ocak 2020 #1 Merhabalar, bu 2 kasa arasında kaldım sizce hangisi daha kaliteli ve geleceğe yönelik yatırım olur? Veya önereceğiniz başka kasa var mıdır?
Merhabalar, bu 2 kasa arasında kaldım sizce hangisi daha kaliteli ve geleceğe yönelik yatırım olur? Veya önereceğiniz başka kasa var mıdır?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2020 #21 Kastanbolu dedi: Aerocool kasasına MSI Tomahawk MAX anakart sığar mı? Genişletmek için tıkla... İki kasaya da sığar. Üstte yazdığınız mesajda haklısınız. Kapağı açıp kapatmak gerekiyor. Bir kullanıcı onu reset tuşuna bağlamış çözüm olarak. Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Aerocool kasasına MSI Tomahawk MAX anakart sığar mı? Genişletmek için tıkla... İki kasaya da sığar. Üstte yazdığınız mesajda haklısınız. Kapağı açıp kapatmak gerekiyor. Bir kullanıcı onu reset tuşuna bağlamış çözüm olarak.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 12 Ocak 2020 #22 Hüseyin42 dedi: İki kasaya da sığar. Üstte yazdığınız mesajda haklısınız. Kapağı açıp kapatmak gerekiyor. Bir kullanıcı onu reset tuşuna bağlamış çözüm olarak. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izledim baya uğraşıyor ben yapamam galiba bir şey anlamadım videodan Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: İki kasaya da sığar. Üstte yazdığınız mesajda haklısınız. Kapağı açıp kapatmak gerekiyor. Bir kullanıcı onu reset tuşuna bağlamış çözüm olarak. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izledim baya uğraşıyor ben yapamam galiba bir şey anlamadım videodan
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 12 Ocak 2020 #23 Hüseyin42 dedi: İki kasaya da sığar. Üstte yazdığınız mesajda haklısınız. Kapağı açıp kapatmak gerekiyor. Bir kullanıcı onu reset tuşuna bağlamış çözüm olarak. Genişletmek için tıkla... Evet lehim felan yapıyor sıkıntı işler hata yaparsam patlatırız kasayı, Windows üzerinden fan kontrolcüyü konrol edemezmiyiz hızlarını vesaire? Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: İki kasaya da sığar. Üstte yazdığınız mesajda haklısınız. Kapağı açıp kapatmak gerekiyor. Bir kullanıcı onu reset tuşuna bağlamış çözüm olarak. Genişletmek için tıkla... Evet lehim felan yapıyor sıkıntı işler hata yaparsam patlatırız kasayı, Windows üzerinden fan kontrolcüyü konrol edemezmiyiz hızlarını vesaire?