Dark'ın fan kontrolcüsüne başka fan takmak

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu
Arkadaşlar bende kasa olarak Dark guardian var. Kasanın içinde direkt kurulu gelen Dark'ın fan kontrolcüsü var kasada 4 tane fan var fakat ben üst kısma 2 tane daha fan takmak istiyorum. Kontrolcüdeki girişler 6 pinli. Fanlar Dark solidgen RGB almak istediğim ise.
Ben bu fanı taksam kendi kasamdaki fan kontrolcüme çalışır mı? Bu fan ARGB benim fanlar ise RGB ama girişi aynı 6 pin. Bilen varsa yorumlarını beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RGB kontrolcü ile ARGB kontrol edemezsiniz, farklı şeyler.
Katılıyorum ve RGB modelini takmanız daha sorunsuz olacaktır. ARGB LED'lerin çektiği güç bile farklı olabiliyor, o yüzden fana zarar verme durumu da olabilir. Kasalarımız aynı, sorunuz var ise alabilirim.

Katılıyorum ve RGB modelini takmanız daha sorunsuz olacaktır. ARGB LED'lerin çektiği güç bile farklı olabiliyor, o yüzden fana zarar verme durumu da olabilir. Kasalarımız aynı, sorunuz var ise alabilirim.

Ya dostum normalde kasanın kendi fan modelinden almak istiyorum ama. Bak yemin ederim 50-60 site bakmışımdır yok. Bildiğin ülkede Dark solidgen RGB fan kalmamış. Çok da güzel tatlı fanlar ya kafayı yiyeceğim. Peki RGB olan başka bir 6 pin fan alabilir miyim? Mesela Aerocool 6 pinli RGB model bir fan takabilie miyim?
Bileniniz edeniniz var mıdır arkadaşlar başka markanın 6 pinli RGB fanını takabilir miyim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı