Darkin Kayn vs Shadow Assassin Kayn

Senin ve karşı takıma göre. Eğer karşı takımda kırılgan şampiyonlar yani zırh kasmayan şampiyonlar varsa gölge zırh kasan varsa Dark'in olacaksın veya takımında hiç tank yok sen Dark'in olup zırh ksaıp tank olacaksın.

Darkin daha güçlü geliyor bana; rakipte 3 ve daha fazla hasarcı, zayıf karakter varsa gölge olabilir.

Karşı takıma göre değişir. Karşıda tank varsa Darkin, kolay öldürebileceğin herolar varsa Shadow Assasin oynayabilirsin.

Dark'in daha güçlü. Yaklaşık 100K ya yakın kaynım var. Çokda oynadım şampiyonu. Darkinle rahat rahat kazanıyorsam. Gölgede zar zor kazanıyorum. Taşıma potansiyeli düşük gölgenin. Karşıda taşıma potansiyeli yüksek adc varsa iş değişir ama.

Karşı takıma göre değişir Dark'in tank Shadow saldır çık için kullanılır. Eğer sizin takımınızda tank yok ise Dark'in dönüşülmesi tavsiye edilir.

Karşı tarafta en az 3 tane çok kırılgan adam yoksa asla gölge olmam. Darkin adamdır bence.

Duruma bağlı. Takımında tanky bir hero varsa ve karşısı kırılgan ise assasin gitmelisin çünkü saçma bi hasarı var. Adam seni gördüğü anda ölüyor ki genelde göremiyor duvardan w attığın için.

Eğer karşı takım kırılgan değil ve dövüşçü doluysa, takımında da hiç tanky bir hero yoksa Darkin olabilirsin.

Teşekkürler. Bir de bir sorum daha olacak. Kayn oynamaya yeni başladım da, Darkin ya da Shadow Assassin'e nasıl dönüşüyorum maç içerisinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…