Bilgisayarımdaki DLL dosyasını, konu sahibinin sistemindeki System 32 yerine atınca oyun açıldı. İyi oyunlar İlk olarak tabii ki DirectX çalıştırdık fakat yüklemedi.
C:\Windows\SysWOW64\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\System32\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll
Bu dosyaları silip DirectX yükleyin. Olmaz ise tekrar rapor atın.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Dediklerinizi yaptım o sorun düzeldi şimdide "Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü d3d10.dll bulunamadı" hatasını alıyorum şimdiden teşekkür ederim yordum sizi.
TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır.
TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır.
Bilgisayarımdaki DLL dosyasını, konu sahibinin sistemindeki System 32 yerine atınca oyun açıldı. İyi oyunlar İlk olarak tabii ki DirectX çalıştırdık fakat yüklemedi.