majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.339 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 10 Mart 2025 #21 gladioss dedi: Geç baktım hocam kusura bakmayın bu sorunu halettim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz hocam? Biz de bu foruma bakanlar da bilinçlensin.
gladioss dedi: Geç baktım hocam kusura bakmayın bu sorunu halettim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz hocam? Biz de bu foruma bakanlar da bilinçlensin.
gladioss Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6750xt 32GB Ram 1TB M2 deepcool cc560 Thermalright Peerless Assassin 120 SE msi b550 tomahawk AMD 5 5600 Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Mart 2025 #22 majoauditore dedi: Nasıl çözdünüz hocam? Biz de bu foruma bakanlar da bilinçlensin. Genişletmek için tıkla... FN+CTRL tuşlarına klavyenin ışığı sönene kadar yaklaşlık 3 saniye basılı tuttum. Klavyenin ışığı sönüp gelince sorun düzeldi.
majoauditore dedi: Nasıl çözdünüz hocam? Biz de bu foruma bakanlar da bilinçlensin. Genişletmek için tıkla... FN+CTRL tuşlarına klavyenin ışığı sönene kadar yaklaşlık 3 saniye basılı tuttum. Klavyenin ışığı sönüp gelince sorun düzeldi.