![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
3 ve 5 pin switchler uyumlu diye biliyorum ama gerek yok. Zaten manyetik switch ve rapid trigger özellikli. Bundan geçeceğin switch bununki kadar iyi olmaz.Her türlü switch buna oluyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
3 ve 5 pin switchler uyumlu diye biliyorum ama gerek yok. Zaten manyetik switch ve Rapid trigger özellikli. Bundan geçeceğin switch bununki kadar iyi olmaz.
Ben kendim 1 senedir Darmoshark K8 kullanıyorum. Memnun musun dersen çok memnunum şimdiye kadar. Top 75 için PCB biraz daha dandik ama switchleri daha iyi diyorlar onu bilmiyorum ama Akko olan modelde fena bir model değil.
Bence Dareu olanı al. Normal fiyatından daha ucuza satıyorlar zaten.İlk defa böyle bir klavye alacağım ve uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum çok kafa karıştırdılar ya K8 ya Akko gibi duruyor teşekkürler.
Bence dareu olanı al. Normal fiyatından daha ucuza satıyorlar zaten.
Sesine buradan bakabilirsin.
Elimde Akko 5087B Horizon var öneririm ancak 2800 TL'ye manyetik switch klavye almak daha mantıklı. Wraith'deki 5087B'yi almayı düşünüyorsanız almayın derim 3600 TL edecek bir klavye değil.Akko 5087b (bunun switchlerini kullanabilirim).
Sadece manyetik switchler ile hot-swap diye biliyorum ben.3 ve 5 pin switchler uyumlu diye biliyorum ama gerek yok. Zaten manyetik switch ve rapid trigger özellikli. Bundan geçeceğin switch bununki kadar iyi olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.