jegis
Decapat
Yok kendi kutusunu kargo poşeti icine koymuşlar iyi paketlenmemiş yani ama şansıma bişey olmamış.
Bende sipariş verdim İstanbul-Ankara arasında telef olur mause iyi paketlemezlerse.
Yok kendi kutusunu kargo poşeti icine koymuşlar iyi paketlenmemiş yani ama şansıma bişey olmamış.
Bende sipariş verdim İstanbul-Ankara arasında telef olur mause iyi paketlemezlerse.
Bence başta garipseseniz bile zamanla alışırsınız. Mouse malzeme kalitesi ve kaplama olarak çok güzel bu arada.Kulaklık takınca sesi duyamıyoruz zatenLolü bırakma bahanem olur belki
yeter kaç yıldır oynadığım.
Hayırlı olsun hocam, umarım sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam daha önce konu açmıştım lamzu atlantis mini 4k onermistiniz ama butcem el vermiyor. Connectgamede de güzel fiyatlandırma var. Oradan elime uygun güzel mouse öneriniz var mı?Küçük el için uygun değil. Mouse kocaman, 16 santim ele kocaman gelir.
XM2we bakabilirsiniz. Bir tık daha büyük ancak elinize daha da güzel oturur.Hocam daha önce konu açmıştım lamzu atlantis mini 4k onermistiniz ama butcem el vermiyor. Connectgamede de güzel fiyatlandırma var. Oradan elime uygun güzel mouse öneriniz var mı?
Sağolun hocam aklımda vardı o şuan msi clutch gm11 kullanıyorum hafif küçük geliyor zaten.XM2we bakabilirsiniz. Bir tık daha büyük ancak elinize daha da güzel oturur.
Kutu içeriğinde var, çıkıyor olması lazım.Merhaba hocam attıgım linkte 4K dongle cıkıyor mu icinden? Sipariş edeceğim.
![]()
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.