Elektronik Darmoshark M3 4K Kablosuz Mouse 1299TL

Sirius144p

Megapat
Makaleler
1
Darmoshark M3'ün yeni çıkan 4K modeli indirim almış. Fiyat aşırı uygun. Türkiye satışını yapan bir diğer firma 2.300TL'den satıyor. Yurt dışı fiyatı 70$ o da 2.000TL civarına denk geliyor.

Paw 3395 sensör kullanılmış. 4000Hz polling Rate'e sahip. 4K için ekstra dongle almanıza gerek yok kutunun içinden çıkıyor.

Darmoshark markası Finalmouse'u yapan Motospeed firmasına ait bir marka. Darmoshark Mouse'lar piyasada çok yeni ve bazı kullanıcılar malzeme kalitesini pek beğenmiyor. Tabii fiyat o kadar uyguna gelmiş ki malzeme kalitesi biraz kötü olması önemli değil bence.

Malzeme kalitesi kötü olan modeller N3 ve M3 idi. M3-S ve M3 4K'nın malzeme kalitesine ben açıkçası hayran kaldım. 60 gram altında iken sağlam bir kasaya sahip. Esneme, gıcırdama yapmıyor.

Farklı rengi yok mu? Sarı rengi hiç sevmiyorum.

Malzeme kalitesi kötü olan modeller N3 ve M3 idi. M3-S ve M3 4K'nın malzeme kalitesine ben açıkçası hayran kaldım. 60 gram altında iken sağlam bir kasaya sahip. Esneme, gıcırdama yapmıyor.

Ben de malzemeden şüphe duyarak dün Endgame XM2we almıştım. O mouse'un da fiyatı uygun şu anda. Elim biraz büyük bu yüzden M3 4K bakıyordum ama arada kalınca Endgame aldım.

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben Razer Viper V2 Pro'ya da DeathAdder V3 Pro almak istiyordum fiyatları 3 bin bandında 2 bin civarına düşmesini bekliyorum sizce bunu alsam mı ya da beklemeye devam mı etsem?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı