Selamlar. Elimde ki Zowie EC-2B fareyi satıp Darmoshark M3 almak istiyorum. Sizce alınır mı? Kullananlar yorum yapabilir mi? Değişme amacım kablosuz kullanmak istemem.
Bu konuda bayağı anlattılar kullanan varsa yorum almak istedim.Alınır hocam.
N3 olan shape olarak daha iyi. Ayrıca malzeme kalitesi olarak kötü baya hızlı oynuyorsanız kırılabilir mouse.Selamlar. Elimde ki Zowie EC-2B fareyi satıp Darmoshark M3 almak istiyorum. Sizce alınır mı? Kullananlar yorum yapabilir mi? Değişme amacım kablosuz kullanmak istemem.
M3 alacağım. Onun kalitesi nasıl?N3 olan shape olarak daha iyi. Ayrıca malzeme kalitesi olarak kötü baya hızlı oynuyorsanız kırılabilir mouse.
İkisi de aynı.M3 alacağım. Onun kalitesi nasıl?
N3 M3'ten daha kötü hocam, önermem. Forumda bir arkadaşımızın yorumu. Bana da @JakerT4 söyledi sağ olsun.N3 olan shape olarak daha iyi. Ayrıca malzeme kalitesi olarak kötü baya hızlı oynuyorsanız kırılabilir mouse.
M3 nasıl peki kalite olarak? Sorun yaratmaz değil mi? Düzgün kullanırım ekipmanlarımı. James Donkey 616 klavyeyi bile 3 yıl kullandım hala sağlam yedekte duruyor.N3 M3'ten daha kötü hocam, önermem. Forumda bir arkadaşımızın yorumu. Bana da @JakerT4 söyledi sağ olsun.
Çok çabuk kırılabilir onun haricinde bir sıkıntı olmaz.M3 nasıl peki kalite olarak? Sorun yaratmaz değil mi? Düzgün kullanırım ekipmanlarımı. James Donkey 616 klavyeyi bile 3 yıl kullandım hala sağlam yedekte duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.