Ama masam da beyaz olduğu için soğuk bakıyorum bir de monitör + klavye de siyah garip durmaz mıBeyaz iste hocam bence beyaz çok daha iyi.
Ama masam da beyaz olduğu için soğuk bakıyorum bir de monitör + klavye de siyah garip durmaz mıBeyaz iste hocam bence beyaz çok daha iyi.
Yok durmaz hocam. Mousepad siyah hem kendini belli eder.Ama masam da beyaz olduğu için soğuk bakıyorum bir de monitör + klavye de siyah garip durmaz mı![]()
Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur.Yok durmaz hocam. Mousepad siyah hem kendini belli eder.
AliExpress üzerine Siyah Beyaz keycapsler var onları alabilirsiniz.Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur.
Öyle de yapacaksan en iyisi beyaz hocam evet.Aslında klavyeye tuş da alacağım beyaz en iyisi beyaz istemek olur.
Kon momo keycaps. İndirimde şu anda.@Hyuuga Neji @ImDominatingU
Kendilerine mail attım umarım değiştirirler. Daha kargoya verilmedi.
Bir hocamız bu keycaps'i takmış bende beğenmiştim bunu da alırım ileride.
Garip durabilir ama alışırsan sorun olmaz hocam.@Hyuuga Neji @ImDominatingU
Kendilerine mail attım umarım değiştirirler. Daha kargoya verilmedi.
Bir hocamız bu keycaps'i takmış bende beğenmiştim bunu da alırım ileride. Ama benim klavyemin tabanı siyah kötü durmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.