Darmoshark M3 alınır mı?

Klasse önerilmiyor artık hocam. Ben zaten Klasse kullanıyorum şu anda 360 TL iken aldım 500 TL vermem asla verilmez de zaten. QCK Edge modelinde dikiş var. Glorious Ice ise fiyatına göre efsane yapıda speed bir Mousepad.
Biraz konuları araştırdım da klasse daha öneriliyor diğer ikisini kıyaslayınca en iyisi konu açayım çünkü kargoyada verildi.

Biraz konuları araştırdım da klasse daha öneriliyor diğer ikisini kıyaslayınca en iyisi konu açayım çünkü kargoyada verildi.
Hocam YouTube üzerinde sponsorlar yüzünden önerilen videoları izleyip yorum yapıyorlar işte. Şu anda öven herkes küfür ediyor pade Swarcow adlı YouTuber'ın Discord sunucusuna gelip biraz bu konuda konuşabilirsiniz.

O sunucudayım zaten. Yazayım.

Bugün Darmoshark M3 geldi. Malzeme kalitesi bir tık iyi değil, ama bazı arkadaşlar "kırılabilir" demiş, o kadar da değil kesinlikle Sensör'üne bayıldım. Ürüne ait basit arayüze sahip software yazılımıda çok hoş. Sanırım yedeğini alacağım, çünkü elimede ergonomik yapısı çok iyi oturdu. Birkaç yerde gördüm farenin skatezleri çok kötü denilmiş, mouse pad üzerinde sürtünme yaptığından yakınmışlar, bilemiyorum ben de hiçbir şekilde sürtünmede yapmıyor skatezlerde çok iyi. Valorant ve CS:GO oyununda hissiyatlara baktım ve muthiş. Henüz şarj ne kadar gidecek bilmiyorum, 2 saattir kullanıyorum ve %90'dan 89'a düştü.

NOT: Bu arada daha önce Technopat moderatör bir arkadaş bu fareyi gerçekten çok övmüştü ve Superlight modelini ezer demişti. Bilemiyorum ben en azından Superlight kullanan biri olarak da her iki mouse'ada hassasiyet konusunda aynı puanı veririm. Lakin fiyat konusunda bu mouse çok ideal. Superlight şarj süresi çok dayanıklıydı, bakalım bu nasıl olacak...Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi mouse diyebilirim.

Dosya Ekleri

• 4.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 75
Bence de iyi ama ben güvenemedim maalesef... Hayırlı olsun güle güle kullan.

Bence de iyi ama ben güvenemedim maalesef... Hayırlı olsun güle güle kullan.

Gerçekten sadece güven problemi yaşıyorsanız gerek yok. Çünkü satın aldığınız site önemli. Türkiye'de satış yapan connectgame, ben N11 sitesi üzerinden 50 TL daha fazla vererek beyaz rengini aldım. Ürün bilindik yabancı satış sitelerinde de satılıyor Hangi konuda güvenmediniz? Bugüne kadar fiyat performans nadir ürün övmüşümdür mouse tarafında. HyperX PulseFire da öyleydi şu an fiyatı uçtu. Bence bu mouse da uçacak haberiniz olsun. Gerçekten çok tutarlı bir hassasiyeti var. Elinize yatkınsa hiç kaçırmayın bence.

Hocam hiç uğraşmak istemedim açıkçası. Para harcamak istemiyorum şu ara. Wraith de bugün mouse çıkardı çok güzel ama dediğim gibi alma istemiyorum. Elimde ki mouse bence güzel yine de.

hocam konudan bağımsız klavye modelinizi öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…