Darmoshark M3 alınır mı?

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 5.397
:D

Eki Görüntüle 1773353

@ImDominatingU Hocam ayrıca taksit ile alıyorum fiyat her türlü yükseliyorda acaba bu ürün nasıl? Yine M3 çok mu daha iyi?

Pilliymiş bu da.
Çok saçma. Bir discord'da insanlarla sohbet ediyorum yazı tura diyorlar hem fare hem de satıcı için. Gerçekten içim sıkıldı... Hayır bu paraya bile fare alamıyoruz aşırı saçma.

Büyük ihtimalle EC2 faremi kullanmaya devam edeceğim güvenerek alacağım fare yok...

Belki bunu alırım... Razer Deathadder V2 PRO Kablosuz Gaming Mouse

Yok fare v.s almıyorum. Fareme wraith'den skatez alacağım üstüne bu mousepad... Biter böyle heyecanım.

Tabii bu dediklerim paramı iade ederseler sorunsuz şekilde. Sorun yaratırlarsa gerçekten gıcık olurum kendilerine. Gün boyu çok kafam karıştı... Kargoya bile vermedikleri ürünü iade ederler diye düşünüyorum.
DeathAdder V2 Pro'da ağır olması lazım hocam. Aslında yorumlara bak baka kafanız bulanmış gibi.

Pilliymiş bu da.
DeathAdder V2 Pro'da ağır olması lazım hocam. Aslında yorumlara bak baka kafanız bulanmış gibi.

Evet hocam dediğiniz gibi oldu destek 0 resmen adamlarda. Garantisiz ürün gibi bir şeymis alınca. Mouse aslında iyi ama satıcıya güvenemedim. Neyse ki para iadem yapıldı klasse mouse pad aldım üstüne de skatez alırım belki bu mouse ile devam.

Evet hocam dediğiniz gibi oldu destek 0 resmen adamlarda. Garantisiz ürün gibi bir şeymis alınca. Mouse aslında iyi ama satıcıya güvenemedim. Neyse ki para iadem yapıldı klasse mouse pad aldım üstüne de skatez alırım belki bu mouse ile devam.
Bizde yeni mouse deniyelim bakalım. Yeni bir tane aldık.

Mouse'un altında olan skatezlerle çıkan skatezleri yan yana koyup fotoğraf atma şansınız var mı?
Konuya attım yine ama 20 dakika oldu onaylanmadı 😂 hemen ekleyeyim.

Bu attığım mouse ile gelen skates hiç ellemedim 1 senedir kullanıyorum. Kutuda 1 adet daha var hiç açılmamış yine aynısı. Ama wraith çok daha iyiyse alırım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230510_045609.jpg
    IMG_20230510_045609.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20230510_045648.jpg
    IMG_20230510_045648.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 48

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı