Darmoshark M3 Pro Max çift tıklama sorunu var mı?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
Kronik çift tıklama sorunu gibi bir şey varmış ilk defa duydum böyle bir sorun var mı ayrıca şu an grip Tape'de almak istiyorum nasıl temizleniyor? Mouse linki budur.

Kronik çift tıklama sorunu gibi bir şey varmış ilk defa duydum böyle bir sorun var mı ayrıca şu an grip Tape'de almak istiyorum nasıl temizleniyor? Mouse linki budur.

Darmoshark'ın eski modellerinde vardı o dB olayları. Şu anda yok. İçinden grip tape de çıkıyor.

Darmoshark'ın eski modellerinde vardı o dB olayları. Şu anda yok. İçinden grip tape de çıkıyor.

Öncelikle mesajın için sağ ol grip tape olayını sonradan öğrendim ve sağdan soldan indirim kodları buldum cevabın için teşekkür ederim iyi sosyaller.

Kutu içeriğinde grip tape olduğuna emin misiniz Wraith'de bulamadım mouse özel grip tape o yüzden biraz lazım :D

Son düzenleme:
Öncelikle mesajın için sağ ol grip tape olayını sonradan öğrendim ve sağdan soldan indirim kodları buldum cevabın için teşekkür ederim iyi Sosyaller.

Kutu içeriğinde grip tape olduğuna emin misiniz Wraith'de bulamadım mouse özel grip tape o yüzden biraz lazım :D

Evet çıkıyor içinden bizzat kutusunu kendim açtım. Yani hepsinde çıkıyor mu bilmiyorum ama beyaz renginde çıkıyor.

Evet çıkıyor içinden bizzat kutusunu kendim açtım. Yani hepsinde çıkıyor mu bilmiyorum ama beyaz renginde çıkıyor.

Bende beyaz rengini alacağım ancak m3s Pro ile arasında kaldım. Elim 17 buçuk santim gibi bir boyutta ek olarak bildirmek isterim kardeşim için alacağım yaşı 12 o yüzden eli biraz küçük sanırsam :D hangisini önerirsin? Biraz fazla soru sordum kusura bakma claw tutuşunu kullanıyorum uygun mu?

Bende beyaz rengini alacağım ancak m3s Pro ile arasında kaldım. Elim 17 buçuk santim gibi bir boyutta ek olarak bildirmek isterim kardeşim için alacağım yaşı 12 o yüzden eli biraz küçük sanırsam :D hangisini önerirsin? Biraz fazla soru sordum kusura bakma claw tutuşunu kullanıyorum uygun mu?

Bende m3s Pro kullanıyorum mouselerimden biri. Eğer 17 cm ise eli m3s Max alsın m3s Pro ile aynı shape.

Bende m3s Pro kullanıyorum mouselerimden biri. Eğer 17 cm ise eli m3s Max alsın m3s Pro ile aynı shape.
@egemebb bu mouse claw tutuşu ile uyumlu mu? M3s Max yani.

@HakanXD hocam Darmoshark M3 Pro Max kullanıyorsunuz sanırsam tutuş şekli olarak claw ve palm kullanabiliyor musunuz?

Son düzenleme:
@egemebb bu mouse claw tutuşu ile uyumlu mu? M3s Max yani.

@HakanXD hocam Darmoshark M3 Pro Max kullanıyorsunuz sanırsam tutuş şekli olarak claw ve palm kullanabiliyor musunuz?

Evet clawa uygun m3s max. M3 Pro Max biraz daha büyük ama onunla da kullanırsın tabii claw. Ama elim 18-9 m3s Pro gayet uyuyor.

Evet clawa uygun m3s Max. M3 Pro Max biraz daha büyük ama onunla da kullanırsın tabii claw. Ama elim 18-9 m3s Pro gayet uyuyor.

Aslında eski farem Rival 3 ile m3s neredeyse tam uyuyor ancak daha küçük olduğu için elinin büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden M3 Pro Max tercih edebilirim :D kararım 2 saniyede bir değişiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı