Bütçe sınırsız mı?
Kanka ben bunu almayı düşünüyorum kendime belki obsidiyen skatez de alabilirim sonra ne dersin senin gibi bende Darmoshark M3 Pro Max almayı düşünüyorum.
bakıcam duruma göre eğer bu pad skatezleri eritirse şart olacak ki obsidiyen öneriyorlar bu pad ile sen ne alıcaksın pad olarakSkatez ben de düşünüyorum ama acelesi olmadığı için fareden önce almayacağım, eğer ki benden önce alırsan geri dönüşünü beklerim.
Bakacağım duruma göre eğer bu pad skatezleri eritirse şart olacak ki obsidiyen öneriyorlar bu pad ile sen ne alacaksın pad olarak.
Wraithten alıcam stoklara gelesiye kadar stok skatezle kullanırım x alan bı arkadaşım keşke y alsaydım diyor sen al olmadı 100 lira veririm üstüne değiştiririz dedi ben y alcam ondanX Pro düşünüyorum, obsidyen skatezlerin stok bitmiş galiba nereden alacaksın?
Wraithten alacağım stoklara gelesiye kadar stok skatezle kullanırım X alan bir arkadaşım keşke y alsaydım diyor sen al olmadı 100 lira veririm üstüne değiştiririz dedi ben y alacağım ondan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.