Darmoshark M3 Pro Max mi ATK Sky X1 Pro mu?

ext.salihh

Hectopat
Daha fazla  
Darmoshark M3 Pro Max 2700 civarı.
ATK Blazing Sky X1 Pro 3400 civarı.

Elim 21 cm claw tutuş kullanıyorum.
Açıkçası bütçem 2700'e yetiyor X1 Pro için borç alacağım. Yanlış bakmadıysam sensör ve MCU aynı. Farkları, avantajları neler? 700 TL farkla ne değişiyor?

Hoşuma gidenler bu ikisi farklı model önerisi alabilirim ama hoşuma bunlar gitti.

Eski farem Attack Shark X3 küçük geliyor ve ilk mouse oldugu icin pek bilmeden aldım kaliteli bir şeye geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ATK yapı kalitesi olarak fiyatına göre bir hayli kötü. Darmoshark'ta aynı şekilde o fiyatı hakettiğini pek söyleyemem. RAWM memnun eder, yapı kalitesi olarak gayet iyi.

Bütçe yetiyorsada düşünmeden Leviathan V4 alabilirsin, nerdeyse 5000 bandına kadar rakibi yok hatta donanımı 5000 bandındaki çoğu mouseden bile daha iyi. Tas gibi bir malzeme kalitesinede sahip.

ATK yapı kalitesi olarak fiyatına göre bir hayli kötü. Darmoshark'ta aynı şekilde o fiyatı hakettiğini pek söyleyemem. RAWM memnun eder, yapı kalitesi olarak gayet iyi.

Bütçe yetiyorsada düşünmeden Leviathan V4 alabilirsin, nerdeyse 5000 bandına kadar rakibi yok hatta donanımı 5000 bandındaki çoğu mouseden bile daha iyi. Tas gibi bir malzeme kalitesinede sahip.

Es 21 pro alabilirim ama v4 imkansız gibi

Malzeme kalitesi RAWM'dan geride ve küçük bir mouse. Önermiyorum, rakipleri daha iyi şuan.
Dost son bişey soracam sh01 pro mu es21 pro mu aynı fiyat zaten sh nin kaplama aşırı hoşuma gitti tam istediğim tipte farkları neler anlatabilirmisin sensörle mcu aynı sanırsam

Dost son bişey soracam sh01 pro mu es21 pro mu aynı fiyat zaten sh nin kaplama aşırı hoşuma gitti tam istediğim tipte farkları neler anlatabilirmisin sensörle mcu aynı sanırsam

SH01 Pro şuan kullandiginiz X3'ten de kucuk bir mouse, memnun etmez boyut konusunda. ES21 Pro daha iyi olur sizin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı