İyi günler Darmoshark M3 Pro Max,Delux M800 Pro 3395 fareler arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım? Sizlerin de önerisi varsa önerilere açığım.
Son düzenleme:
4k dediğiniz şey ne? anlamış değilim![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
El tutuşu ve boyutuna göre bu ikisinden birini al. 4K desteklesin diyorsan Darmoshark M3 PRO için 4K alıcı ayrıca satılıyor 500TL.
şuanda i5 9400 var sistemi değiştirmeyi düşünüyorum amaRaporlama hızı. Mouse'un şarjı daha hızlı gider ve daha fazla işlemci gücü çeker ama daha yüksek performans verir. Eğer iyi bir işlemcin yoksa 4000Hz ile kullanmakla uğraşma boşver.
EL boyutu ve tutuş şeklin ne ?şuanda i5 9400 var sistemi değiştirmeyi düşünüyorum ama
bilmiyorum nasıl öğrene bilirimEL boyutu ve tutuş şeklin ne ?
palm grip el boyutu 18 cmEL boyutu ve tutuş şeklin ne ?
Darmoshark M3 Pro al ozaman. 4K alıcısını almak zorunda değilsin.bilmiyorum nasıl öğrene bilirim
palm grip el boyutu 18 cm
Yardımların için TeşekkürlerEki Görüntüle 2289576
Direk böyle olmak zorunda değil ama bunlardan hangisine benzer şekilde tutuyorsun.
Darmoshark M3 Pro al ozaman. 4K alıcısını almak zorunda değilsin.
Dareu'nun boyutu ufak kalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.