Darmoshark M3 Pro Wireless mouse alınır mı?

Hocam 4K doungle gönderdiler kututunun içinde bana da çalıştıramadım yazacağım Wraith'e

Wraith'den mi aldınız ben de aldım M3 Pro'yu kutu içerisinde dangole bulunmamaktadır yok diyordu yani bende aynı ürünün altında bu ürüne ek eklenti diye 800TL'ye 4-8k dangole aldım Wraith'e yazdım ve uymaz diyor boşuna mı almış oldum Wraith'den aldığımız da içinde dangole bulunuyor mu sabahtan beri bu konuya cevap arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Nasıl iyi mi acaba ve mesela hızlı hareketlerde bazı farelerde fare donuyor bunda da öyle sorun var mı?
Wraith den mi aldınız ben de aldım M3 pro yu kutu içerisinde dangole bulunmamaktadır yok diyodu yani bende aynı ürünün altında bu ürüne ek eklenti diye 800tl ye 4-8k dangole aldım wraith e yazdım ve uymaz diyo boşuna mı almış oldum wraith den aldığımız da içinde dangole bulunuyor mu sabahtan beri bu konuya cevap arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Wraith'den mi aldınız ben de aldım M3 Pro'yu kutu içerisinde dangole bulunmamaktadır yok diyordu yani bende aynı ürünün altında bu ürüne ek eklenti diye 800TL'ye 4-8k dangole aldım Wraith'e yazdım ve uymaz diyor boşuna mı almış oldum Wraith'den aldığımız da içinde dangole bulunuyor mu sabahtan beri bu konuya cevap arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Wraith'den aldım dongle yi ekstra almanız lazım bende kutudan çıkıyor diye biliyordum fakat ekstra almak lazımmış.
Benim kullandığım dongle bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı