Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse alınır mı?

1K alıcı ile geliyor ürün açıklamasındada belirtmişler zaten hocam extra olarak satın almanız gerekiyor ben extra olarak satın almamayı tercih ettim.
Ekstra olarak satın almayı düşünüyorum dongle ı, mouse un kutusundan neler çıkıyor hocam ve elim 18 cm büyük gelir mi ?

Scyrox v6 ile bunun arasında kaldım

@HakanXD

Son düzenleme:
Ekstra olarak satın almayı düşünüyorum dongle I, mouse un kutusundan neler çıkıyor hocam ve elim 18 cm büyük gelir mi?

Scyrox V6 ile bunun arasında kaldım.

@HakanXD

1.5 metrelik örgülü şarj ve data USB kablosu 1K USB dongle bir de terlemeyi önleyen yapışkan zımbırtı, genel olarak eline büyük geleceğini sanmıyorum. Scyrox malzeme kalitesi olarak birtık daha öndedir çünkü arada hatrı sayılır bir fiyat farkı var. Plastik kalitesi ortalama genel olarak Mouse'dan memnun kaldım. Şarjı günde 10 saat ve Gaming mode kapalı kullanımda 5-6 gün arası idare ediyor.

1.5 metrelik örgülü şarj ve data USB kablosu 1K USB dongle bir de terlemeyi önleyen yapışkan zımbırtı, genel olarak eline büyük geleceğini sanmıyorum. Scyrox malzeme kalitesi olarak birtık daha öndedir çünkü arada hatrı sayılır bir fiyat farkı var. Plastik kalitesi ortalama genel olarak Mouse'dan memnun kaldım. Şarjı günde 10 saat ve Gaming mode kapalı kullanımda 5-6 gün arası idare ediyor.
Bütçeyle alakalı sıkıntım yok ama hangisi daha iyi onu merak ediyorum bu fiyata L7 pro da var ama hangisi daha iyi diye merak ediyorum açıkçası

L7 pro, Scyrox V6 ve m3 pro max arasında kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı