Darmoshark M3 V2 fareyi kablosuz kullanırken takılıyor

• Konuyu başlatan ETFSEF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 320

ETFSEF

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç gün önce kutusunu açtığım Darmoshark M3 V2 faremde Bluetooth bağlantı aktif bir şekilde kablosuz oyun oynarken 1.5 dakikada 1 kez mouse sanki bağlantısı kesilmiş gibi hareketi algılamıyor ve ardından tekrar aktifleşiyor ve bu sürekli tekrar ediyor. Oyun oynamayıp veyahut en azından Single hikayeli oyunlarda sadece vakit geçirseydim problem değildi fakat rekabetçi oyunlarda bu anlarsınız ki çok büyük bir problem. Farenin kendi softwarei yok, sadece web üzerinden ayarlama yapabiliyorsun fakat orada da herhangi bir ayarlama göremiyorum bu konu hakkında. Sıkıntı tahminimce mouse donanımında bir problemden kaynaklı ama sunabileceğiniz daha hafif bir kusuru mevcutsa onu da değerlendirmeyi düşünebilirim iadesel süreçlerle uğraşmak yerine? 🥹

Merhaba. Birkaç gün önce kutusunu açtığım Darmoshark M3 V2 faremde Bluetooth bağlantı aktif bir şekilde kablosuz oyun oynarken 1.5 dakikada 1 kez mouse sanki bağlantısı kesilmiş gibi hareketi algılamıyor ve ardından tekrar aktifleşiyor ve bu sürekli tekrar ediyor. Oyun oynamayıp veyahut en azından Single hikayeli oyunlarda sadece vakit geçirseydim problem değildi fakat rekabetçi oyunlarda bu anlarsınız ki çok büyük bir problem. Farenin kendi softwarei yok, sadece web üzerinden ayarlama yapabiliyorsun fakat orada da herhangi bir ayarlama göremiyorum bu konu hakkında. Sıkıntı tahminimce mouse donanımında bir problemden kaynaklı ama sunabileceğiniz daha hafif bir kusuru mevcutsa onu da değerlendirmeyi düşünebilirim iadesel süreçlerle uğraşmak yerine? 🥹

Sürücüler güncel mi ? Uygulamasının ekran görüntüsünü atar mısınız ?

Sürücüler güncel mi ? Uygulamasının ekran görüntüsünü atar mısınız ?
Açıkçası software bulamadım ve dediğim gibi sadece web üzerinden erişim sağlayabildim. Orda da sürücü bilgisine dair bir şey bulamadım ve web software hariç mousea dair herhangi bir sürücü bilgisi yer alan bir site bulamadım gariptir ki. ya ben beceremedim ya da yok hiç bilemiyorum 🥲

Açıkçası software bulamadım ve dediğim gibi sadece web üzerinden erişim sağlayabildim. Orda da sürücü bilgisine dair bir şey bulamadım ve web software hariç mousea dair herhangi bir sürücü bulamadım gariptir ki. ya ben beceremedim ya da yok hiç bilemiyorum 🥲

Web vardır hocam o zaman kullanmadığım için bilemiyorum. Oranın ekran görüntüsünü atın size zahmet.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-09 232112.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-09 232112.png
    149,2 KB · Görüntüleme: 8
Seçeneklerin olduğu bölüm olursa daha iyi olur hocam.
Hocam kusura bakmayın dalgınlığımdan kaynaklı tam kavrayamıyorum tam olarak nereyi istediğinizi izah eder misiniz 😂 Diğer kısımlar renk cart curttan ibaret diye bu kısmı attım

Diğer iki kısım böyle hocam. Home kısmında sadece profil seçme var.

Hz değeri varsa o yazabilir. LoD yazar. Home kısmında gözükmesi lazım gözükmüyor mu ?
Hocam beklemedeyim. Yani çok anlamıyorum bu işlerden o yüzden eğer donanımsal bir şeyse destek ekiple iletişim geçeceğim 🙏

Dosya Ekleri

• function.png
    function.png
    164,6 KB · Görüntüleme: 5
  • pointer.png
    pointer.png
    141,6 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Diğer iki kısım böyle hocam. Home kısmında sadece profil seçme var.

Hocam beklemedeyim. Yani çok anlamıyorum bu işlerden o yüzden eğer donanımsal bir şeyse destek ekiple iletişim geçeceğim 🙏

Hocam güncelleme yapmanız lazım gibime geliyor. 1.0.0 Beta olması saçma Haziran'da geçiş yapmışlar. Seçenekler de normal gözüküyor. @EmirHene hocam siz biliyor musunuz nereden yapıldığını ? Araştırdım ama bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00