Darmoshark M3 V2 fareyi kablosuz kullanırken takılıyor

• Konuyu başlatan ETFSEF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 543
Hocam güncelleme yapmanız lazım gibime geliyor. 1.0.0 Beta olması saçma Haziran'da geçiş yapmışlar. Seçenekler de normal gözüküyor. @EmirHene hocam siz biliyor musunuz nereden yapıldığını ? Araştırdım ama bulamadım.
Bende öyle düşünüyorum yani birkaç gün önce okuduğum yabancı kaynaklı bir yazıda 1.5.0 update'i konuşulmuş. Anlayamadım yani güncelleme yapılacak yeri de bulamıyorum öyle bir yönergede yok sitede veyahut kutu içeriğinde.

Bende öyle düşünüyorum yani birkaç gün önce okuduğum yabancı kaynaklı bir yazıda 1.5.0 Update'i konuşulmuş. Anlayamadım yani güncelleme yapılacak yeri de bulamıyorum öyle bir yönergede yok sitede veyahut kutu içeriğinde.

Dediğim gibi o zaman. Bulabilirsek çözülür gibi duruyor. Elinizin altındaysa kaynağı atma şansınız var mı? Ben de merak ettim.

Dediğim gibi o zaman. Bulabilirsek çözülür gibi duruyor. Elinizin altındaysa kaynağı atma şansınız var mı? Ben de merak ettim.
Bulabilirsek çok iyi olur hocam. Gerçekten sıfır bilgi buldum koskoca internette neredeyse. Mouse'uda bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım çokta araştırmadım yalan yok. Yazıyı ise birkaç gün önce telefonumdan okumuştum bulma şansım galiba yok hocam ya

Hocam güncelleme yapmanız lazım gibime geliyor. 1.0.0 Beta olması saçma Haziran'da geçiş yapmışlar. Seçenekler de normal gözüküyor. @EmirHene hocam siz biliyor musunuz nereden yapıldığını ? Araştırdım ama bulamadım.
Hocam inanın ki hiçbir fikrim yok, Bt modunda kopma yaşanması normal, evdeki cihazlar bozuyor olabilir.

Hocam inanın ki hiçbir fikrim yok, Bt modunda kopma yaşanması normal, evdeki cihazlar bozuyor olabilir.
Evde sadece 1 televizyon ayrıyeten mutfak cihazları hariç bilgisayarımdan başka cihaz yok 😂
Kopma normaldır fakat bu sıklıkta çok saçma değil mi? Yine de update gibi bir şey yapma veyahut bir sürücü dosyası yapma şansımız yok mu?

Evde sadece 1 televizyon ayrıyeten mutfak cihazları hariç bilgisayarımdan başka cihaz yok 😂
Kopma normaldır fakat bu sıklıkta çok saçma değil mi? Yine de update gibi bir şey yapma veyahut bir sürücü dosyası yapma şansımız yok mu?
Hocam neden 2.4GHZ kullanmıyorsunuz?

Hocam inanın ki hiçbir fikrim yok, BT modunda kopma yaşanması normal, evdeki cihazlar bozuyor olabilir.

2.4 modunda yapıyor sanıyorum... Hocam Bluetooth modunda kopmalar normal. Dongle ile bağlanın yapmaz. Çin sitelerinde teker teker çeviri yaparak driver arıyorum 15 dakikadır ya.

2.4 modunda yapıyor sanıyorum... Hocam Bluetooth modunda kopmalar normal. Dongle ile bağlanın yapmaz. Çin sitelerinde teker teker çeviri yaparak driver arıyorum 15 dakikadır ya.
Amacım kablosuz kullanabilmekti zaten aşırı bir performans beklentim yoktu, kısacası dongle ile bağlantı konusunda haklısınız hocam 😅 Fakat sadece birkaç driver ile çözülebilecek bir şey ise esgeçip ufak bir sorunu halledememekten kaçmak istemiyorum ama dediğiniz gibi neredeyse hiçbir şey yok internette nasıl oldu bu iş ben anlayamadım ne söyleyeyim..

Amacım kablosuz kullanabilmekti zaten aşırı bir performans beklentim yoktu, kısacası dongle ile bağlantı konusunda haklısınız hocam 😅 Fakat sadece birkaç driver ile çözülebilecek bir şey ise esgeçip ufak bir sorunu halledememekten kaçmak istemiyorum ama dediğiniz gibi neredeyse hiçbir şey yok internette nasıl oldu bu iş ben anlayamadım ne söyleyeyim..
BT moduyla 125 hz değerinde kullanıyorsunuz mouseyi, üzerine bağlantı kopmaları aşırı normal, 2.4ghz ile kullanın, dongle ile kat ve kat verimli kullanıcaksınız mouseyi, driver ile geçeceğini zannetmiyorum.

Amacım kablosuz kullanabilmekti zaten aşırı bir performans beklentim yoktu, kısacası dongle ile bağlantı konusunda haklısınız hocam 😅 fakat sadece birkaç driver ile çözülebilecek bir şey ise esgeçip ufak bir sorunu halledememekten kaçmak istemiyorum ama dediğiniz gibi neredeyse hiçbir şey yok internette nasıl oldu bu iş ben anlayamadım ne söyleyeyim.

Dongle takıp gözükmeyecek bir yere koyun. Algılamasında sorun oluşmaz. Yine kablosuz kullanmış olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00